Hur man förhandla fram det bästa priset (bra affär) för en ny Honda

Du har precis köpt en ny Honda och du känner att du betalar för mycket för det? Jag hoppas att ni inte har köper det ännu. Jag ska visa dig hur du får det bästa när det gäller att köpa en ny Honda bilar, lastbilar eller mini van.This kommer från att äga 5 nya Honda och köpa från 3 olika Honda återförsäljare i Chicago, IL & Detroit, Michigan område . Det är inte lätt, och tar en viss anpassning till vad du vill vara, men det kommer att spara massor av pengar och få det billigaste priset Saker du behöver
budget för att köpa en ny Honda
dator med Internet tillgång
Transport Telefon
till en Honda återförsäljare
Visa fler instruktioner
1

Gör din forskning: Sök Yahoo auto (http://autos.yahoo.com/honda /) för MSRP och fakturan pris på nätet. De ger inte den aktuella åren fakturan priset något mer, men 2008 fakturan är en tillräckligt bra referens. Obs: Du ska veta, Faktura = kostnaden dealern blir från biltillverkaren citat och citat "kostnad". MSRP = Tillverkarens Föreslagna priset på "klistermärke" pris, drömmen beloppet en Honda Sales person som vill att du ska betala. Eftersom du läser detta, det diskvalificerar dig från den gruppen. Tur dig.

Nu 2 Honda återförsäljare cloest till ditt hem (om du inte vill spendera tid på att leta, så närmare desto bättre), och en av staten i ett majorpolitian område där massor av Honda är tillgängligt Konkurrensen är hög och mer färg, alternativen är på ditt val. Så maila var och en av dem och berätta ditt pris (vid eller $ 100 nämnda faktura).

Du kommer att behöva göra massor av fram och tillbaka via e-post, och kasta in tillbehör som om du menar att köpa dem. Fråga efter inbyten. Säg att du kör ut ur staten. Ta reda på från dem om tillverkaren erbjuder några incitament till dealern. Chanserna är en av denna försäljning kommer att ge dig mer information. Tanken är att använda all den information du får från en återförsäljare eller en informationskälla mot Honda försäljning och få den online-försäljningen personen sänka prislappen närmast faktura som möjligt.
2

Nu tuffa delen: Nu när du har nått det prisbasbelopp bil du vill, skriv en slutlig bekräftelse mail till säljare och tryck ut det

Välj den sista dagen (eller den 1: a dagen) i månaden och en långsam. månad, liksom Jan, mars eller oktober, ta email skriva ut till en annan återförsäljare, och fråga om försäljning chefens godkännande rätt väg.
p Alla Honda Sales Manager (alla de som jag dealed med ändå) är att anställa för att göra den "tuffa förhandlingar". När du kommer att sitta ner och prata med honom, kommer han att börja kasta tuffa villkor med dig. "Ska du göra köpet nu?", "Jag kan inte ge dig detta, men du måste lägga ytterligare $ 100" "jag inte gör några pengar". Ditt svar?

"Jag vet att det är i slutet av månaden, har du förmodligen gör nog från andra erbjudanden, kan du arbeta med mig för att få den här affären nära" "Ja, jag kommer att göra min köp nu, är frågan är du. Mina mål är tydliga ". "Jag köpte nog Honda veta allt borren, låt oss rädda BS, och få detta gjort" "Jag vet att du får incitament från Honda denna månad, är du inte lossing pengar med den här affären med mig" "Jag är villig att få några tillbehör med 20% rabatt, och köpa lite förlängd garanti. du kommer att tjäna pengar på det också "

Kom ihåg, inte visar hestitation och kom ihåg att du är beslutsfattaren inte Försäljningschef
3

När priset är gjort , nu begära mer (eventhough du kanske sagt tidigare, inga fler ändringar. Om du inte redan har det ned tidigare), till exempel avstå från dokumentationen avgiften eller destination avgift, eller avstå från det första avgiftsåret licens. De kommer att säga att det är en statlig avgift, inte dem. Så berätta för dem du vet andra Honda-återförsäljare kommer att göra det bas på erfarenhet. Också be om livstid gratis oljebyte eller minst 5-10 gratis oljebyte och säga att du kommer sannolikt att göra tjänsten här om gratis oljebyte erbjuds.

Få minst 1 eller 2 av dessa gratis innan du nöja slutpriset
4

Förhandling är inte för alla, men med en liten pre-övning och knowning hur andra gör det hjälper. Detta är min egen erfarenhet av att köpa Honda bilar, lastbilar, sedans och minibussar. Det fungerade när jag köpte två av dem till ett pris som jag inte vill betala. Jag får nu fakturan priset hela tiden (ja, mina sista två fordon, Honda Element och Honda Odyssey) katalog

Hoppas du kan få samma stora känslan av att få det bästa priset, bästa

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76337.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.