Hur mycket är en Trailer Hem Worth

Trailer hem -? Eller husbilar - är prefabricerade hus som byggs i fabriker istället för på plats. De har ingen grund och kunna flyttas från en plats till en annan. Betydelse

Husvagnar kan vara till hjälp och billigare alternativ till traditionella hem på grund av det faktum mark ingår inte i priset.
Typer
< p> Husvagnar vanligtvis kommer i en av tre storlekar: single-wide, som är 18 meter eller mindre bred, dubbel bredd, som är 20 meter eller mer bred, och mindre vanliga trippel-bred. Samtliga husbilar är i allmänhet 90 meter eller kortare.
Initial Value

Beroende på storlek och bekvämligheter, kan nya husbilar varierar från $ 37.000 för en standard enda bred till $ 75.000 eller mer för en dubbel bredd och med augusti 2009. Husbil utveckling eller parker i allmänhet betalt från $ 100 till $ 800 eller mer per månad i hyra.
Avskrivningar

Begagnade husbilar sjunker i värde med en hastighet av ca $ 5000 för vart femte år beroende på skick och bekvämligheter. Försäkring och finansiering för husbilar är uppbyggda mer som en bil i stället för en fast plats hemma. Husvagnar sällan om någonsin stiga i värde på det sätt en fast plats hem gör.
Fördelar

Husvagnar ofta kan erbjuda den komfort och lyx i en fast- plats hemma hos en bråkdel av priset, vilket ger ett långsiktigt värde om ägaren har möjlighet att betala av kostnaden för hemmet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76407.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.