Hur man förhandla om köp av en bil med en rabatt

Ny bil rabatter kan spara hundratals eller tusentals dollar. Fordonstillverkare använder rabatter för att stimulera försäljningen av långsamma modeller, stimulera verksamheten i långsamma säsonger och rensa ut gamla lager vid slutet av modellåret. Återförsäljare kan försöka lura dig att betala ett högt pris för din nya bil även om det finns en rabatt. Du kan motverka detta genom att veta hur rabatten ska spela in era förhandlingar. Instruktioner
1

Hitta alla tillgängliga rabatter för bilmärke och modell du planerar att köpa. De flesta rabatter annonseras framträdande i tv-annonser och tidningar, men det skulle kunna föras fram speciella också. Till exempel, vissa biltillverkare ger en rabatt till de senaste high school eller college studenter, militärer eller personer som äger en konkurrerande bilmärke. Ibland finns det också incitament i vissa stater eller regioner. Du kan göra en fri sökning för rabatter på fordonsforskning sajter som Yahoo Autos eller Edmunds.com.
2

Beräkna återförsälningskontorets kostnaden för fordonet, råder Förhandling Dynamics coaching hemsida. Generellt kan du få en bra siffra genom att hitta fakturan priset på en bil forskning webbplats och subtrahera holdback, där pengar ges till återförsäljaren av tillverkaren på varje bil. Du måste också dra ifrån någon fabrik till återförsäljare incitament, vilket leaseguide.com förklarar är pengar som ges av tillverkaren direkt till återförsäljaren. Holdbacks och incitament kommer att listas på fordonsforskning webbplatser. Detta ger dig en bas siffra för att fastställa ett rättvist erbjudande belopp.
3

Läs online-forum på webbplatser som Edmunds för att se vad andra i ditt område betalar för samma typ av bil . En långsam bil kan sälja på eller under fakturan priset, särskilt om den har större återförsäljare incitament. Populära modeller kan sälja för $ 100 eller mer över fakturabeloppet. Formulera ett erbjudande baserat på din forskning och de lägsta försäljningspriserna i ditt område.
4

Besök lokala återförsäljare och gör ditt erbjudande. Förklara att du vet om de aktuella rabatter och att man förväntar sig att dras av från det förhandlade priset. De bör alltid vara separat från dina förhandlingar eftersom pengarna kommer från tillverkaren, inte försäljaren, och det kommer att vara samma oavsett var du faktiskt köpa bilen.
5

Läs ditt kontrakt inköp av fordon noga innan du skriver det en gång du kommer till ett avtal med en återförsäljare. Se till att du betalar det förhandlade priset och att dina rabatterna som dras från detta pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76530.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.