Hur man väljer en motorcykel för att köpa

Motorcyklar flyttar in i mainstream som höga gaspriser uppmuntrar idén om att anta en motorcykel som en pendling fordon . Plocka fel motorcykeln kan lämna dig med brutna förväntningar och en lättare plånbok , så det är viktigt att se till att du väljer den motorcykel som är rätt för dig första gången . Saker du behöver Review Ett giltigt motorcykel körkort för din hemviststat
Visa fler instruktioner
1

Skapa av förteckningen över motorcykel återförsäljare i ditt område . Ring dem eller leta upp dem på nätet och se vad för slags cyklar de är specialiserade i.
2 återförsäljare

besök och provkörning några cyklar . Kör ett par olika stilar av cyklar , inte bara några få modeller . Skillnaden i ryttaren hållning från en sport cykel till en kryssare till en ekonomisk cruiser kan vara radikalt annorlunda . Det är viktigt att hitta en bekväm körställning .
3

söka information på flera modeller i den stil du är bekväm med innan du åta sig att köpa en viss cykel . Bortse recensioner från prestanda och racing orienterade granskare som de letar efter ren fart och kraft i motsats till pålitlighet och komfort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76309.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.