Så att köpa en ny bil Nedan Dealer faktura

Bilhandlare Ibland annonserar helt nya bilar för en dollar under återförsäljare faktura, eller ens $ 50 eller $ 100 under faktura. Det låter som en fantastisk affär, men säljaren inte ta en förlust, avslöjar Edmunds bilköpande webbplats. Hans verkliga kostnaden påverkas av andra saker, som särskild tillverkare incitament såsom direkt-till-återförsäljare rabatter. Du kan ofta köpa en ny bil under basen fakturan priset även om återförsäljaren inte är reklam en speciell om du gör din forskning och tid ditt köp noggrant. Instruktioner
1

Bestäm vilka nya bilmärken och modeller för närvarande har "dolda" incitament. Konsument rabatter utannonseras brett, men fabriken-till-återförsäljare incitament inte. Du hittar dem på en bil forskning webbplats som de av Kelley Blue Book eller Edmunds. Slå upp holdback samtidigt. Detta är en summa pengar som motsvarar en viss procentsats av den faktura eller pris ges till återförsäljaren av tillverkaren, förklarar Edmunds.
2

Välj märke och modell från bland fordon med höga incitament och beräkna dess fakturan pris och verkliga kostnaden. Kelley Blue Book och Edmunds både ge faktura beräkningsverktyg. Välj bil och fylla i önskade paket eller enskilda alternativ för att få den grundläggande fakturan priset. Subtrahera de incitament och förhalningsrättigheter att få det faktiska priset återförsäljaren betalar för bilen. Bestäm hur mycket du vill erbjuda under fakturan priset, med tanke på att återförsäljaren har att göra lite vinst på försäljningen. Ut tid i ditt schema
3

Block att handla för ditt ny bil på den sista dagen i månaden, rekommenderar Scambusters råd webbplatsen. Säljare är ofta försöker desperat att träffa en kvot, vinna ett pris eller kvalificera sig för en kontant bonus på denna dag. Detta ger dem större anledning att acceptera en mindre vinst från kunden för att få en större belöning på något annat sätt.
4

Review inventeringar på lokalåterförsäljare hemsidor för att hitta platsen med flest bilar din valda modell i lager. Återförsäljaren kan vara angelägna om att flytta den stora inventering och kan vara villiga att ge dig ett bra pris för att få en av dessa bilar utanför sin lott.
5

Besök första återförsäljare på din lista tidigt på utsedda dagen och ge säljaren ditt erbjudande. Slösa inte tid, om han balkar, försöker prata dig ner i pris eller spelar tidsödande spel som att springa fram och tillbaka till projektledaren. Helt enkelt lämna, gå till nästa återförsäljare och upprepa processen tills du hittar en plats där ditt erbjudande accepteras. Du kommer nästan alltid att kunna göra en affär om du gjorde din hemläxa och kom upp med ett rättvist erbjudande. Om inte, öka ditt erbjudande och försök igen nästa månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76617.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.