Hur man styr den nya processen bilköp

Köp inte en bil att använda "gårdagens modell" Walking in i ett återförsäljaravtal oförberedd. Ta kommandot över den nya bilen köpprocessen, genom att manipulera och utnyttja tillgängliga data, så att du kan få det bästa erbjudandet i shortestand effektivast möjliga sätt. Saker du behöver Review, en dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Forskning tillverkarens webbplats för att hitta exakta specifikationer av make-model-color-utrustning bilen din önskan. dvs om du vill ha en Toyota Corolla, gå till www.toyota.com och gör dina läxor.
2

Forskning tredje part portaler såsom www.kbb.com eller ww.edmunds.com till ta reda på faktura och detaljhandeln prissättning och om det finns några särskilda rabatter, avdrag eller finansieringsvillkor på bilen (utrustad som du önskar).
3

Bestäm om du ska köpa bilen eller leasa bilen i förväg. Vanligtvis om du ska ha en utbetalning, inrätta ett belopp som du är bekväm med varje månad.
4

Ring ditt försäkringsbolag och få en offert på vad din årliga premie kommer att kosta på att ta ägarskap . av den nya bilen
5

vet exakt hur mycket pengar OOP (ur fickan) du kommer att behöva lägga ned mot "ta ägarskap" - att köpa eller leasa. Denna "OOP" pengar kan komma i form av kontanter eller handel på din nuvarande bil. Det är imperativethat du redan vet din kredit värdering förväg.
6 p Om du har ett inbyte, se till att leta upp bilens värde vid kbb.com. Om inte din bil är en '07 Mint Condition Maybach med 10 miles på den, använd "Fair" under "Select Vehicle skick".
7

Tänk återförsäljare som erbjuder mer "mervärde incitament" såsom "prisstödsgarantierna skydd", "fria oljebyten" eller "andra rabatter service."
8

Forskning lokala återförsäljare i ditt område (av bilmärke du ska köp) och be om den person som driver Internet avd om du kan arbeta direkt med dem angående din transaktion.
9

Ange till Internet avdelningen beslutsfattaren som du skulle vilja ha ändlig köpa bil villkor som erbjuds till dig via e-post eller skriftligen om du samtycker till att förse dem med ditt personnummer så att de kan köra din kredit (förutsatt att du inte betalar kontant summa för bilen).
10

Vid mottagande villkor och förutsatt termer enats dig, ställa in en tid på återförsäljare att komma in och få bilen med ett begränsat dokument signering i F & I kontoret.
11

Logga pappersarbete i F & I kontor utan att instämma till några ytterligare tillägg om program eller termer. Undersökning bilen för eventuella synfel, och provköra bilen för att se till att den presterar till din standard.
12

Grattis. Du har precis köpt en ny bil i de mest trassel och konsument kontrollerat sätt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76270.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.