Hur man använder en professionell köpare att köpa en ny bil

Enligt Edmunds bil forskningen hemsida, många nya bilköpare spara hundratals, eller tusentals, dollar genom att anställa en professionell köpare att hantera transaktionen. Köpare sparar även tid för sina kunder, eftersom den person som hyr dem inte behöver spendera timmar att resa till återförsäljare och köpslående med säljare och chefer. Att hitta och använda en professionell köpare är inte svårt om du vet rätt steg att följa. Instruktioner
1

Leta flera professionella bilköpare så att du kan bestämma vem som är rätt för dig. Den Edmunds bil forskningen hemsida säger att du kan hitta professionella bilköpare på nätet eller i din lokala gula sidorna, eller så kan du få rekommendationer från vänner eller bil-köpa forum. Du behöver inte nödvändigtvis begränsas av geografi. Edmunds säger att många professionella bilköpare kommer att hantera erbjudanden rikstäckande.
2

Begränsa din lista genom att kolla in de olika professionella köparens bakgrund. Kontrollera med Better Business Bureau och online webbplatser klagomål. Sök bilköpande forum för att se om det finns någon återkoppling på köparna på din lista. Rensa ut alla som har genomgående dålig feedback.
3

Kontakta professionella bilköpare på din lista för att ta reda på hur mycket de tar betalt för sina tjänster och för att få mer information om deras verksamhet. Edmunds säger avgiften bör vara en fast avgift som normalt börjar på $ 200, även om det kan vara så mycket som $ 1000 om du köper en sällsynt eller svår att hitta modellen. Avgiften kommer att kompenseras genom de pengar du sparar på ditt köp, vilket är typiskt flera hundra dollar. Du bör också fråga om köparens erfarenhet, bakgrund och hur han finner erbjudanden. En professionell köpare bör inte ha några band till en viss återförsäljare.
4

Välj en professionell köpare utifrån dina samtal med köparna på din lista. Även om du kanske vill betala den minsta avgiften är möjligt, också lagt basera ditt val på köparens erfarenhet och feedback från människor som har använt hennes tjänster.
5

ditt avtal med den professionella köparen skriftligen. Kontraktet ska precisera avgiften, exakt vad köparen kommer att göra för dig, och eventuella tidsramar ni har kommit överens om. Detta kommer att undvika missförstånd senare. Om köparen gör några löften som inte finns i avtalet, har lägga honom dem och initial dem. Muntliga löften kan inte verkställas om det inte tas i skrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76432.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.