Ford Fusion Hybrid Alternativ

Ford Fusion Hybrid, introducerades för första gången för 2010 års modell, fick nästan omedelbar utmärkelser, vinna priset för nordamerikanska bil av året på 2010 Detroit Auto Show. Ford Fusion Hybrid använder en ny hybrid drivlina utformad med mindre, lättare batterier och strömlinjeformad gas-elektrisk drift. Medan många funktioner, såsom röstaktiverad-integrerad mobil telefon, medföljer som standard, kan flera anpassade alternativ tillsättas med funktionen paket. Månen och Tune Package

Månen och Tune paket hänvisar till Ford Fusion Hybrid alternativ för en förbättrad ljudanläggning, som omfattar 12 Sony högtalare i 5.1 Dolby surroundljud, liksom in-dash sex -skivors CD-växlare med möjlighet att spela MP3-ljud som är standard i Ford Fusion Hybrid.
förarens sikt Package

förarens sikt paketet innehåller flera komponenter för att förbättra säkerheten för driften av Ford Fusion Hybrid, med Blind Spot Information System som varnar föraren om bilar närmar från upp till 65 meters avstånd på vardera sidan av bilen med en indikatorlampa i motsvarande yttre spegel när signalering. I paketet ingår också den gränsöverskridande trafiken varning, som piper om den upptäcker mötande trafik när bilen backar. Slutligen, även då i omvänd, med en bakåtriktad kamera visas i backspegeln eller navigation skärmen visar vad som är direkt bakom bilen.
Röstaktiverad navigering

Navigationssystemet alternativ inkluderar en 8-tums pekskärm som visar tredimensionella kartor ger trafikinformation i realtid rapporter och visar närliggande bensinstationer när bensintanken är låg. Navigationssystemet ingår också en 10 GB hårddisk som lagrar upp till 2400 låtar för röststyrda-lyssning. Navigeringen alternativet var inte tillgänglig i Alaska eller Hawaii för den inledande 2010 kör Ford Fusion Hybrid. Addera läderklädd Seats

Ford Fusion Hybrid alternativ för läder säten har läder i fram-och baksätet, med uppvärmda framsäten. Förarstolen är en elmanövrerad stol justerbar åtta sätt, medan det främre passagerarsätet elmanövrerad stol kan justeras sex sätt.
Hybrid-Convenience Package

Hybrid-Convenience Package är en av tillverkarens uppsättningar av anpassade alternativ, och det lägger automatiskt både månen och Tune-paketet och förarens sikt paket till de vanliga alternativen. Paketet kostar en extra kostnad på $ 2250 för 2010 års modell.
Hybrid-lyx paketet

Hybrid-lyx paketet är en annan uppsättning av Ford Fusion Hybrid alternativ , inklusive månen och Tune-paketet, förarens sikt paket, röststyrd navigering och lädersäten utöver de vanliga bilens egenskaper. Den lyxiga paket set kostar $ 5215 för 2010 års modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76533.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.