Så att köpa en ny bil i Storbritannien

Om du är i Storbritannien och är trött på att använda kollektivtrafik, kan du vara redo för ett nytt bilköp. Köpa en ny bil i Storbritannien är mycket likt att köpa en ny bil i USA. Men det finns några unika aspekter att köpa en ny bil i Storbritannien, exempelvis möjligheten att få en pre-registrerade ny bil. Du kan även pruta på en ny bil i Storbritannien. Instruktioner
1

Öppna webbläsarfönster. Gå till WhatCar? webbplats (se Resurser) till deras brittiska Car Dealer Directory. Välj ditt bilmärke och skriv in din ort postnummer för att hitta en återförsäljare nära dig.
2

Besök lokala återförsäljare som säljer bilen du är intresserad Priserna kommer att vara på vindrutan, eller vindruta som det kallas i Storbritannien, av bilen. Detta pris är inte fast, och köpslående är accepterad praxis när man köper en ny bil i Storbritannien. Den WhatCar? Riktpris sida (se Resurser) kan ge dig en god uppfattning om hur mycket du ska betala för din nya bil.
3

Inrätta en provkörning av en bil som du är intresserad av . Om du frågar --- och du kanske måste trycka --- du kan få en utökad provkörning av en halvtimme. Detta kommer att ge dig chansen att testa bilen på olika vägtyper i Storbritannien.
4

Fråga om bilen du är intresserad av är pre-registrerade. Pre-registrerade bilar är nya bilar som har registrerats till återförsäljaren. Om du köper och sedan säljer en av dessa bilar, kan du inte påstå att ha varit den enda ägaren. Pre-registrerade bilar är oftast lite billigare än icke-registrerade nya bilar. Detta beror främst på dem som har några miles som de kan ha varit provköra fordon.
5

Fråga om vägen skatt ingår i priset. Vägskatt är Vehicle punktskatt eller VED, vilket är fordonets licens så att du kan lagligt ha det på vägarna i Storbritannien. Om det inte ingår i priset, kommer du att få betala det till Driver and Vehicle Licensing Agency, eller DVLA. Avgiften beror årligen och varierar beroende på fordon. Ett papper skiva är vad du får som bevis på betalning. Du måste tydligt visa det på fordonet för att undvika böter.
6

säkra finansiering för ditt nya bilköp. Du kan ordna finansiering med din bank i Storbritannien eller du kan göra finansieringen via återförsäljare. Du kanske vill kolla med återförsäljaren för att se om de har en särskild finansiering som 0 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76395.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.