Typer av Subarus

Subaru of America, Inc. är företaget som ansvarar för distribution, försäljning, marknadsföring och service av bilar tillverkade av det japanska företaget, Fuji Heavy Industries. Subaru bilar är kända för sin standard fyrhjulsdrift (gör dessa bilar mycket populär i snöiga regioner) och mid-range prissättning. Som av 2011, distribuerar Subaru of America, Inc. är en modell av sport utility vehicle (SUV), två sedan eller kombi-modeller, och en crossover-modell - alla tillgängliga med olika nivåer av anpassning - i USA. Sport Utility Vehicles

För 2011-modellen år, är Subaru producera en modell av sport utility vehicle, på Forester. Detta är en liten SUV som sport en nästan fullständig redesign från pre-2010 modeller. Enligt Edmunds 'översyn av 2010 års Subaru Forester, gjorde bilen högt i säkerhetstester och är en top pick i den starkt konkurrensutsatta, liten SUV marknaden.
Sedans och hatchbacks

För säsongen 2011, har Subaru producerar två sedanmodeller: Arvet och Impreza (som också finns som en fyra-dörrars halvkombi). Arvet är en medelstor, fyra-dörrars sedan som liksom Forester, sport en radikal stilistisk avsteg från sina föregångare. The Legacy finns också flera olika drivsystem motoralternativ och en fem av fem-stjärniga regeringen krocktest betyg. Den andra sedanmodell som gjorts av Subaru är Impreza. Enligt Edmunds 'översyn av 2010 Impreza, några andra bilar på marknaden har så många organ stil eller val motor.
Wagon


När det gäller till fordon, en bil som kombinerar funktionerna i en sedan (en bil-typ chassi) med en SUV (stor sittplatser och lastutrymme) klassificeras vanligen som en crossover. Subaru ger en crossover-modell, Outback. Subaru Outback har chassit och bränsleekonomi av en kombi, med lastutrymme och off-road förmåga hos en SUV. År 2009 var Subaru Outback heter Motor Trends Sport Utility fordon av året.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76657.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.