Så att köpa en ny Porsche Cayenne

Att köra en Porsche är en dröm för några bilentusiaster. Om du är i marknaden för en Porsche Cayenne, är du inte ensam. Cayenne är en midsize, tysk-made sport utility vehicle och är ganska populär på grund av sin storlek, körförmåga, säkerhet och effektivitet. Använd följande information för att vägleda dig i din strävan att köpa en ny Porsche Cayenne. Instruktioner
1

Bli en medveten konsument köpare. Innan du ens lämna huset för att köra till Porsche återförsäljare, göra en del efterforskningar för att lära sig så mycket du kan om de olika modeller av Cayenne tillgängliga.
2

Shop handlare, prata med säljare och få dina offerter skriftligen om du menar allvar med ett visst fordon. Gå tillbaka hem, tänka över det, ringa till andra återförsäljare och kolla på nätet för att se till att du får det bästa erbjudandet. Glöm inte provkörningen som du vill "känna" bilen för att se till att det är allt du tror att det är.
3

Köp en vanlig Cayenne med en V6-motor. Detta är utgångspunkten för Porsche Cayenne-modeller. Detta fordon har också AWD (fyrhjulsdrift), manuell växellåda och 290 hk.
4

Flytta upp lite i prestanda genom att köpa Porsche Cayenne S. Återigen har detta fordon AWD, en automatisk sändning och en V8-motor som ger 385 HP.
5

Ta din Porsche Cayenne köpa upp ett hack med Porsche Cayenne GTS. Denna bas modellen innehåller en manuell växellåda, en V8-motor, 405 HP och, naturligtvis, AWD.
6

Vrid upp gasreglaget genom att köpa en Porsche Cayenne Turbo. Tillsammans med den fantastiska styling av denna bil får du automatisk växellåda, AWD, en V8T motor och 500 HP i början prisläge för Cayenne Turbo. De mer nya funktioner du har, desto högre din slutliga prislappen går.
7

Bestäm dina skäl till att vilja äga en Porsche Cayenne. Om du vill ha bilen för säkerhet och allmän stil, kan du gå med basmodellen på den lägre delen av prisskalan. Om dina behov i ett fordon är för prestanda och hastighet, måste du planerar att spendera mer som din modell blir den Porsche Cayenne Turbo, vilket är högsta slutet av Cayenne-modeller prislistan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76310.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.