Hur man leasa en Chrysler Town & Country

Leasing din nya Chrysler Town & Country har aldrig varit enklare. Med massor av information lätt tillgänglig till hands, att bli en informerad och kunniga konsumenter har aldrig varit enklare. Och med bil mäklare, leasingföretag, internet och förvaltare av fordonsparker och tillverkare alla kämpar för att få dig i dörren, få en hel del har aldrig varit så lätt. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

väljer alternativen, trim nivå och färgkombinationer för din nya Chrysler Town & Country. Plocka upp en broschyr hos din lokala återförsäljare eller anpassa din Town & Country på chrysler.com hjälper dig att förstå alla tillgängliga alternativ.
2

Läs om alla aktuella incitament, rabatter, faktorer pengar och restvärden tillgängliga för Town & Country. Webbplatser som edmunds.com hjälper dig att få bilens MSRP (tillverkarens rekommenderade cirkapriser), faktura (vad återförsäljaren köper bilen för), samt annan relevant information som hjälper dig att fatta ett välgrundat hyresavtal köp. Skriv ner all denna information så att när du arbetar med säljare, kommer du att ha den nära till hands när du förhandlar din hyra pris.
3

Email flera återförsäljare för offerter för din nya Town & Country hyresavtalet. Var så specifik som möjligt, berätta hur många miles per år du kör, hur många månader du vill hyra, hur mycket pengar ner du är bekväm med att sätta in mot hyresavtalet och vilka alternativ du vill ha på din nya bil. Dessutom omfattar den nuvarande pengar faktor och restvärden för att låta säljaren vet att du är en kunnig köpare och att du försöker att snabbt och enkelt arbeta genom förhandlingsprocessen.
4

Samla upp all de e-postmeddelanden du har fått från de olika återförsäljarna och jämföra dem. Välj det återförsäljaravtal som var den enklaste och mest up front att arbeta med. Om två eller tre återförsäljare alla kommer in inom $ 10 i varandra med det slutliga hyresavtalet numret, plocka säljare som gav dig det minsta krångel.
5

Har din säljare få alla papper och din nya Chrysler Town & Country redo för dig innan du kommer till generalagenten. Be att faxa över en ifylld och undertecknad kreditansökan, tillsammans med ditt körkort och en nuvarande försäkring kort, så att ekonomichefen kan få ditt godkännande från banken, minimera din tid på generalagenten.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76517.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.