Hur man använder Auto Brokers för att köpa en ny bil

Om du inte har tid eller lust att bråka med en återförsäljare, överväga att anlita en automatisk mäklare att köpa en ny bil. Dessa professionella bilköpare brukar debitera en fast avgift för att förhandla om det lägsta priset för dig. Många auto mäklare har arbetat på återförsäljare och vet hur låga återförsäljare kan åka på en bils pris. Med hjälp av en mäklare kan spara hundratals eller tusentals dollar, enligt en bil konsument hemsida, Edmunds.com. Instruktioner
Anställa en automatisk Broker
1

Kontrollera auto mäklare referenser. När du hittar en mäklare på nätet eller i telefonkatalogen, kontrollera att verksamheten har tillstånd att sälja bilar i ditt tillstånd. Sök efter mäklarens namn i verksamhetstillstånd databas statssekreteraren hemsida för ditt tillstånd eller kontakta Better Business Bureau.
2

Kontrollera auto mäklare kommer att representera ditt bästa. Edmunds.com rekommenderar att du frågar mäklare om deras bil-försäljningen bakgrund, hur de sätter sin avgift och hur deras företag startade. Fråga hur de hittar bil erbjudanden och huruvida återförsäljare eller biltillverkare betala dem något när de säljer ett fordon. Ring återförsäljare och fråga vad de säger om mäklaren, och se vad tidigare kunder säger om styrelser auto chat på nätet om den mäklare du utvärderar. Addera 3

Bekräfta auto mäklarens arvode. För att få bästa pris, kontrollera att mäklaren tar ut en fast avgift och komma överens om det innan du köper bilen. Avgifter kan variera från ca $ 200 till ca $ 1000, säger Edmunds.com.
4

Berätta auto mäklare om den bil du vill ha. Mäklaren kommer att kontakta återförsäljare och biltillverkare för att hitta det lägsta priset för märke, modell, optioner och färg du söker.
5

Check auto mäklare pris. Ta inte mäklarens ord att du får det bästa erbjudandet. Kontrollera bil-prissättning hemsidor för att se vad ett fordon som den du vill är att sälja för i ditt område. Du kanske kan få en bättre affär genom att kontakta flottan eller försäljning Internet chef på ett återförsäljaravtal.
6

Köp bilen. Den automatiska mäklare köper bilen från generalagenten eller tillverkaren, och du köper den från mäklaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76457.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.