Hur du ändrar en ny bil i ditt namn

Att förvärva äganderätten av en ny bil, måste du först ändra bilen i ditt namn. Även om kraven varierar från stat till stat, alla stater kräver viss dokumentation så aktuell titel, köpebrev, identifiering och försäkringsbevis. När du har vidtagit lämpliga åtgärder för att ändra den nya bilen i ditt namn, kommer du att vara den lagliga ägaren till din nya bil. Instruktioner
1

Skaffa titeln och ett köpebrev från den tidigare ägaren eller återförsäljare. Var säker på att köpebrevet innehåller ditt fullständiga namn, säljarens fullständiga namn, nuvarande körsträcka, samt märke och modell av fordon. Underteckna köpebrev och har den tidigare ägaren underteckna det också.
2

Kontrollera att den tidigare ägaren har fyllt i uppgifterna på baksidan av den titel som innehåller en signatur och aktuellt körsträcka på bilen. Skriv baksidan av titeln i de utrymmen som föreskrivs för den nya köparen av fordonet. Addera 3

Ta med din titel, köpebrev, försäkringsbevis, och identifiering till din lokala Department of Motor Vehicles (DMV). Observera att varje stat har olika regler och krav vid överföring av en ny bil i ditt namn, så vara säker på att ringa din DMV om du har några frågor.
4

betala avgifter i samband med överföring av bilen till ditt namn, som normalt innefattar skatt, etikett och avgifter titel. Låt den tilldelade mängden tid på uppdrag av ditt tillstånd för din nya titel som ska skickas till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76612.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.