Hur du köper en Infiniti

Infiniti är lyxbil sub-märke från väl respekterad tillverkare, Nissan. Mindre känd än, men lika väl respekterad som liknande lyx sub-märken som Lexus och Acura, är Infiniti en utmärkt bil att köpa om du följer några viktiga steg. Instruktioner
1

Besluta om Infiniti bil år och modell som du är mest intresserad av att bryta markeringen ner till avvecklade och nuvarande modeller och i olika typer av bilar som lyxig sedan och SUV. Titta på flaggskepp modeller för varje kategori såsom M30, vilket bedömdes som en av de säkraste bilarna på 1990-talet, Q45, Infiniti flaggskepp lyx sedan, och den nya EX35, vilket är Infiniti ta på en SUV.

2

Ta en titt på Infiniti G35 för att få en god förståelse för vad Infiniti handlar om eftersom G35 anses vara det bästa exemplet på den lyxbil. Förutom att vinna Motor Trends Årets bil 2003, ståtar Infiniti G35 nästan perfekt fram och bak viktfördelning, har en gedigen säkerhet rekord och behåller mycket av sitt värde, vilket gör det till ett utmärkt köp.
Sida 3

Kolla Infiniti crossover sport utility vehicles, som konkurrerar med bilar som Porsche Cayenne och Volvos XC90, men ofta kommer in till betydligt lägre priser.
4

Försök att hitta en Infiniti enligt garanti om du köper används eller överväga att köpa den förlängda garantin om du går nytt sedan Infinitis kräver lite mer skicklighet att tjänsten, vilket gör underhåll och reparationer aning dyrare.
5

Tänk väntar på Infiniti hybridmodeller som förväntas rulla av monteringslinjer snart och kommer att erbjuda förbättrad bränsleeffektivitet, vilket gör det värt att vänta innan du köper.
6

Tänk på kostnaden för att försäkra en Infiniti, särskilt nya modeller, eftersom många av märkets modeller är klassade som "lyxiga sportbilar," och därmed falla i en dyrare försäkring kategori.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76304.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.