Hur du köper en GMC Truck

Att köpa en ny GMC lastbil kan vara en spännande upplevelse, så länge du vet vad du ska leta efter. Ställa rätt frågor och veta lite om GMC namnet kan gå en lång väg mot att se till att du får bästa möjliga affär på din nya eller begagnade bil. Så, om du är i marknaden för en ny GMC lastbil, fortsätta läsa för att ta reda på mer. Instruktioner
1

Få rätt pris. Om du har ögonen på en GMC Sierra, till exempel, kan du räkna med att betala allt från $ 18.000 till $ 44.000, beroende på vilken modell du väljer. Standard växellådor är lite billigare än automatiken, och saker som makt fönster och dörrar höja priset ytterligare. Om du behöver extra utrymme, ger en utökad cab du fler sittplatser men kan höja priset ca $ 10.000.
2

Hitta en bra försäljning. Köpa din GMC i slutet av modellåret är oftast ett smart drag eftersom återförsäljarna försöker bli av innevarande års modeller för att ge plats för de nya som kommer in GMC också sponsrar en March Madness försäljning, när de erbjuder vissa stora erbjudanden på några av sina populära fordon och utmärkta paket finansiering.
3

Räkna ut hur mycket som GMC truck kommer att vara värt i fem år. Förstå andrahandsvärdet på en bil innan du köper den är ett bra sätt att avgöra om det är en bra investering. En fem år gammal GMC Sierra i utmärkt skick kan sälja för runt $ 10.000, vilket innebär att du får en lite mindre än 50 procent av pengarna tillbaka. Det gör det en god investering.
4

Kolla garantin paketet. Den GMC garanti paketet är ganska bra och täcker de flesta problemen i de första fem åren eller 100.000 km. I paketet ingår även 24/7 vägassistans samt artighet transport om behov skulle uppstå. Det finns bättre paket där ute, men du kan köpa en förlängd garanti om du vill ha ytterligare täckning.
5

Vet bränsleeffektivitet din lastbil. När det gäller bränsleeffektivitet, är GMC truck vinner inte några priser. Standardmodellen får 14 stadens miles till gallon och 19 miles motorväg. Detta innebär att du kan planera att spendera en hel del tid vid pumpen och en massa pengar att hålla den lastbil på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76299.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.