Hur Exportera begagnade bilar från Storbritannien

När du köper en begagnad bil från Förenade kungariket, eller om du bodde i Storbritannien och nu flyttar din bil utomlands, måste du följa offentliga förfaranden innan du sätter din bil på en fartyget. Exportera en begagnad bil från Storbritannien har regler beroende på om du exporterar bilen permanent eller tillfälligt. Alla brittiska länder än Nordirland kräver att du följer instruktionerna. Instruktioner
Permanent Export
1

Utvärdera hur länge du kommer att ha bilen utanför Storbritannien
2

Kontakta Driver and Vehicle Licensing Agency, DVLA, om bilen export. Slutför lila delen heter "Anmälan om Permanent Export" ligger på fordonets registreringsbevis. Skicka den till DVLA.
3

Håll din ägo registreringsbeviset. Du behöver detta för att registrera bilen utomlands. Du kan få en annan från DVLA om du har förlorat ditt.
4

Kontakta en bil speditör som kan leverera din bil till det land som du väljer. Se till att företaget kommer att garantera att säkerheten för din bil.
Tillfällig export
5

Betala brittiska skatter på din bil om du exporterar den för mindre än 12 månader.

6

Håll den under brittiska försäkring så att du kan säkra en skatt förlängning. Detta är användbart när den skattepliktiga löper ut medan du fortfarande utomlands.
7

Kontakta DVLA om du förlorar registreringsbeviset så att kontoret kan skicka dig ett nytt. Du behöver inte fylla i papper med DVLA om den är kortare än 12 månader. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76933.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.