De bästa bilen Incitament & Rabatter

Bil incitament och rabatter kan sockra affären när du är i marknaden för en ny bil. Edmunds, en bil forskning webbplats, säger att du kan söka på nätet för vissa typer av incitament som finansiering, rabatter och garantier. Du kan hitta andra specialerbjudanden som underhåll eller försäljning genom att shoppa runt på lokala återförsäljare. Rabatter och incitament är ofta säsongsbetonad, så det lönar sig att hålla kontroll om du inte kan hitta något för den modell som du är mest intresserad. Cars.com säger de i allmänhet erbjuds under en begränsad tid, men de kan upprepas så hålla titta om du missar ett specialerbjudande. Räntor

finansiering arm biltillverkaren kan erbjuda extremt låga räntor på billån. De är oftast i ensiffriga tal, och kan vara så låg som noll procent, men du måste ha en mycket hög kreditvärdighet för att kvalificera sig. Lånet Längden kan köra allt från två eller tre år till fem eller fler. Ett långfristigt lån på noll eller en procent kan ge dig stora besparingar. Du måste finansiera din bil via tillverkaren för att få detta incitament.
Cash

Cash ofta ges till bilköpare från tillverkarna. Detta är känt som en rabatt och cars.com säger att de ofta kör från $ 500 till $ 2000 eller mer, med de högsta beloppen vanligtvis ges på dyrare bilar. Det dras av från den totala efter att du har kommit överens om en köpeskilling för bilen. Ibland pengar ges till varje köpare av ett visst märke och modell. Bilföretag använder dessa generella rabatter för att öka försäljningen av långsamma säljande modellerna eller att rack upp mer försäljning under tröga säsonger som december och början av januari. Vissa rabatter är begränsade till vissa delar av landet, och vissa är bara ges till medlemmar av vissa grupper. Till exempel, kan du vara berättigad till en lojalitet rabatt om du redan äger en bil gjord av samma tillverkare, eller du kanske kan få lite pengar till din bil om du är nyutexaminerad.

Återförsäljare ibland få pengar från tillverkaren som de inte behöver dela med kunderna. Men det höjer sin vinst på vissa modeller så de kommer ofta ge dig ett bättre pris på dessa bilar.
Utrustning

Vissa fordon har speciell utrustning som inkluderar en gratis provprenumeration. Till exempel General Motors bilar har OnStar, en tjänst som ger vägbeskriving, meddelar räddningspersonal om bilen i en olycka och även öppnar bilen på distans om du låser dina nycklar inuti. Vissa tillverkare sätter satellit radioapparater i sina bilar och ge dig en gratis prenumeration i flera månader. Dessa incitament är tillfällig, eftersom du kommer att få betala för att fortsätta tjänsten efter provperioden.
Garantier och underhåll

Nya bilar kommer med tidsbegränsade full garanti och långsiktig drivlinan täckning. Dessa garantier backas av tillverkaren, så att din bil kan servas av alla återförsäljare. Du kan även få vägassistans och fri bogsering som en del av paketet. Vissa återförsäljare kan också ge dig en underhåll paket som ett särskilt incitament. Till exempel kan du få ett års gratis oljebyten och rotationer däck. Dessa incitament kommer endast att hedras av generalagenten där du köpte ditt fordon.
Sales

Bilhandlare ibland kan erbjuda prisincitament. Till exempel kan de sälja bilar för en dollar över fakturan. De fortfarande göra en vinst, carbuyingtips.com säger, eftersom de får betalningar kallas "holdbacks" från tillverkaren, och de kan få ytterligare fabrik till återförsäljare kontanter. Du kanske kan få bilen ännu billigare än försäljningspriset Om du forskning återförsäljare incitament.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76507.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.