Så att köpa en ny bil i Storbritannien

Att köpa en ny bil är ett stort köp och bör inte göras i en hast. Det är viktigt att undersöka de olika alternativ som finns för din budget. Det är också viktigt att faktor i försäkrings-och driftskostnader, vilket kan variera beroende på storleken på motorn och typen av bränsle. I Förenade kungariket måste alla nya bilar vara registrerade hos Driver and Vehicle Licensing Agency (DVLA). Varje ny bil kan köpas direkt med kontanter, men finansieringen är ett populärt alternativ. Instruktioner
1

Forskningspotential bil köper. Besök webbplatser som www.which.co.uk, vilket erbjuder objektiva omdömen. Lokala bibliotek brukar ha lager av auto tidskrifter som publicerar uppgifter om nya bilar. Det finns två huvudsakliga bilismen organisationer i Storbritannien, AA (www.theaa.com) och RAC (www.rac.co.uk), som båda erbjuder även fristående recensioner.
2

Träna din budget. Kom ihåg att tänka på försäkringar och driftskostnader. De flesta återförsäljare kommer att erbjuda en service affär för de första åren. Uppdelning täcka i Storbritannien erbjuds av AA och RAC, och det är värt att undersöka de olika alternativ som finns från båda organisationerna. Det är viktigt att beakta kostnaderna för vägskatt, som är uppdelad i 13 band enligt CO2-utsläppen från bilen. Carfueldata.org.uk ger en kalkylator som räknar ut din nya bil är vägskatt.
3

Besök lokala återförsäljare som säljer den typ av bil som du är intresserad. Ta dig tid att titta runt på de alternativ som finns.
4

Ta bilen för en provkörning. Detta kommer inte att vara den bil du köper, men kommer att vara samma märke, och det kommer att ge dig en möjlighet att kontrollera om det passar din körstil. Om du har små barn, kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme för bilbarnstolar. I Storbritannien, måste barn under 12 år (eller under 135 cm) använda en barnstol.
5

Gå hem och tänka över det. Inte rusa in i detta köp. Tänk på finansiering affär som erbjuds av återförsäljaren och jämför det med banken eller andra alternativ finansiering. Återförsäljaren finansiering är inte alltid det billigaste, men du kan använda detta som ett köpslående verktyg. Alla finansiella erbjudanden i Storbritannien kommer att regleras av konsumentkreditlagen, vilket ger konsumenterna ett antal rättigheter, inklusive rätten att reglera de utestående belopp som helst.
6

Gå tillbaka till återförsäljare och pruta. Pruta väntas i Storbritannien, och köparna sällan betala det utannonserade priset. Be försäljaren att ge dig en bättre affär om finansieringen. Se till att han är inklusive vägskatt i affären. Be om extrafunktioner som luftkonditionering och cd-spelare, vilket kommer att öka andrahandsvärdet på din bil.
7

Ordna försäkring och vägskatt för bilen. Dealern kommer vanligtvis beskatta bilen, men han kommer att behöva ett intyg om försäkring för att göra det.
8

Se till att bilen är registrerad med DVLA. Det åligger säljaren, och dealern kommer vanligtvis ordna dokumentationen. Om bilen har varit föranmälda, se till att pappersarbetet är klar så att den kan överföras till dig.
9

Innan du kör bort bilen från garaget förgården, ta det försiktigt för repor och bucklor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76719.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.