Hur du köper en Saab

Vad gör en Saab skiljer sig från andra bilar är verkstadsindustrin. Förarstolen är sittbrunnen i en Saab enligt sina förare. Faktum är att innan Saab AB gjort bilar, gjorde de bygga sittbrunnar för flygplan. Den första Saab gjordes av 16 ingenjörer-flygindustrin ingenjörer. Saab designen är skarp, aerodynamisk och effektiv. Saker du behöver
Trusted läsning mekaniker
det finstilta
Provkör
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en ny eller begagnad Saab. Byggandet av denna bil förlorar inte sitt värde. Det har varit en återkallelse på Saab varje år sedan 2001 på grund av en felaktig bränslesystem.
2

Forskning Saab du har valt innan du köper den. Historien om en begagnad bil är viktigt. Du vill skydda dig från en citron. Den mest konsekventa problem med en Saab är gasledningen mellan tanken och motorn.
3

Sök för att hitta de tidigare ägarna av Saab du vill köpa och fråga om de hade bilen fastställts för samtliga återkallelser. Läs om det finns en historia av mekaniska problem annat än återkallelse frågor. Saab förlängt sitt 8-års garanti på grund av slam frågor i motorn. Fråga hur ofta bilen gick in för rutinmässigt underhåll.
4

Starta ditt köp på ett återförsäljaravtal som har ett grundmurat rykte-titta på en mängd olika Saab-modeller. Sitt i alla modeller att se som passar din kropp bäst och ställa de viktiga frågor som "vad är det VIN," så du kan forska i bilens historia.
5

Inse att en Saab är värd varenda krona du spenderar så länge du har möjlighet att hänga med återkallelser och underhållsfrågor när de uppstår. Nya Saabar har sidokrockkuddar för förare och passagerare skydd.
6

Läs pappersarbete innan du skriver något. Många skräckhistorier kommer från ägaren inte läser det finstilta. Fråga varför det är nödvändigt att ha den förlängda garantin. Påminner och motorproblem kan vara en bra förhandlingsobjekt när köpslående om pris. Se till att få den förlängda garantin.
7

Ta använt Saab för en åktur och en fullständig inspektion innan du ger en handpenning. Prata med din mekaniker om återkallelse frågor. När en återförsäljare har dina pengar, de gillar att tänka på det som deras. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76300.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.