Vad är processen för handel i en bil?

Handel i en bil är det första steget i att köpa en ny bil. Folk kommer att handlas i en bil så att de kan betala av resten av sina lån och få något nytt. Kontakta en återförsäljare

Kontakta en återförsäljare och fråga om de accepterar inbyten.
Hitta Blue Book Value

Hitta Kelley Blue Book värdet på din bil på KBB.com, med hänsyn till alla de alternativ din bil har. Detta inkluderar, körsträcka, anpassade alternativ och andra faktorer som anges i Kelley Blue Book.
Få en återförsäljare Bedömning


be Sedan återförsäljaren att bedöma inbyte. Du måste ta bilen till återförsäljaren för att få detta gjort. De kommer att ha en mekaniker ser över det och se om det är något fel med det, sedan besluta om ett värde baserat på vad de kan sälja bilen på auktion eller på sitt eget parti. Addera Förhandla Trade-in Pris

återförsäljare kommer att erbjuda dig en handel-pris baserat på vad bilen verkar vara värt. Tänk på din Kelley Blue Book värde när säljaren anger ett pris för dig. Förhandla med att påpeka bilens säljargument, särskilt anpassade alternativ och ytterligare funktioner som inte är standard på ditt märke och modell bil som turboladdare, paket fjädring, ett soltak och andra önskvärda egenskaper. Kom ihåg att de flesta handels-in erbjudanden är förhandlingsbara.
Settle på en Final inbytespris

Settle på ett slutligt inbytespris. Återförsäljaren kan erbjuda dig ett högre andrahandsvärde i utbyte mot en högre ränte-lån, eller ett högre pris på bilen. Om detta är fallet, avböja högre inbyte erbjudandet. Kontrollera bilens pris och lånevillkor inte förändras om de ger dig ett högre andrahandsvärde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76345.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.