Hur gör jag figur Skatter på en Lease bilaffär i New Jersey?

Skatter på ett hyresavtal bilaffär kan vara svårt att förstå, eftersom summan av de betalda skatter är inte representativt för försäljningspriset på fordonet. New Jersey, tillsammans med 40 andra stater, avgifter omsättningsskatt baserat på den totala avskrivningen av fordonet plus andra skattepliktiga avgifter. Avskrivningar är lika med försäljningspriset på fordonet minskat med restvärde, vilket är ett projicerat värde leasingbolaget tar bilen för att vara värt i slutet av leasingperioden. Instruktioner
1

Bestäm avskrivningar på fordonet du funderar. Subtrahera det resterande värdet av fordonet från pre-skatt försäljningspris från generalagenten. Till exempel, om du förhandla fram ett pris på $ 21,500 på en Toyota Camry med ett restvärde på $ 11.500, är ​​den totala avskrivningen $ 10.000. Kom ihåg att du kan förhandla om försäljningspriset på ett hyresavtal precis som du gör på ett köp. Samtliga avskrivningar är basbeloppet på vilka dina sju procent New Jersey moms är baserad.
2

Subtrahera inbyte från avskrivningar beräknas i steg 1. Om du handlar en bil in på ett leasingavtal, behöver du inte betala skatt på värdet av inbyte. Till exempel, om du handlar en 2002 Toyota Echo med ett andrahandsvärde $ 3500, är ​​den beskattningsbara avskrivningar minskade från $ 10.000 till $ 6.500.
3

Lägg skattemässiga värden förknippade med eventuella rabatter eller ner betalningar som tillämpas på din hyra. Till exempel, om det totala beskattningsunderlaget för transaktionen överförs från Steg 2 är $ 6500 efter att ha handlats en 2002 Echo, men en $ 1,000 rabatt och $ 1000 handpenning användes för att sänka försäljningspriset på bilen och, i sin tur, den månatliga utbetalningen , måste skatten betalas på rabatten och handpenningen. Därför måste $ 2000 läggas till beskattningsunderlaget för $ 6500, vilket ger en beskattningsbar totalt $ 8500.
4

Lägg andra skattskyldiga köp till det totala. Skattepliktiga eftermarknaden tillägg inkluderar servicekontrakt, underhållsplaner, förutbetalda underhåll och ombyggnad av fordonet. Observera att kredit liv /olycksfall och hälsa (CL /AH) försäkring inte är skattepliktig, och inte heller är registrering och titel avgifter under transaktionen. För detta exempel, anta att en $ 500 förbetalda underhållsplan köptes, ökar beskattningsunderlaget till $ 9.000.
5

Beräkna moms. Använda sju procent New Jersey omsättningsskatt, skatt på ett belopp av $ 630 är beror på affären efter alla krediter och tillägg till den skattepliktiga totalt. Skatter debiteras i jämna rater precis som din månatliga betalning. Till exempel, på en 39 månaders leasing, skulle den månatliga skatten vara $ 16,15 i tillägg till den fasta månadskostnaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76667.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.