Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du ändrar ett Wheel Lug Stud

klacken dubbar stödjer muttrarna som håller bilens hjul. De är mycket starka och motståndskraftiga mot lossning. Om de misslyckas, bör du byta dem omedelbart. Körning med skadade öra stud kan orsaka ytterligare strukturella skador på ditt fordon. Du kan spara massor av pengar genom att lära hur man ändrar klacken stud hemma istället för att anställa en mekaniker för jobbet. Du behöver diverse verktyg och särskilda anvisningar innan du är redo att börja. Saker du behöver
rörtång
Bil jack
stödbenet
Ratchet
Socket
skruvmejsel
mekaniker tråd
Handhållna slägga
Lug nut
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på ett plant underlag. Ta bort muttrarna från den utsedda hjulet med en rörtång.
2

Hissa upp bilen på den sidan med en domkraft. Stötta bilen med en domkraft monter. Ta bort navkapsel, däck och hjul.
3

märke bromsok som sitter på sidan av bromsrotorn. Ta bort skruvarna som håller fast bromsoket på baksidan med en spärr och uttag. Skjut skruvmejsel mellan rotorn och tjocklek. Bänd bromsoket försiktigt för att ta bort det. Häng den till en närliggande del med mekaniker tråd för att hålla den ur vägen.
4

Ta bromsrotorn genom att dra den försiktigt och ställ den åt sidan. Identifiera det skadade örat stud. Hammer dubben med en handhållen slägga. Skjut din hand runt hjulnavet att dra ut dubben från den andra sidan.
5

in ersättare bulten ordentligt på baksidan av hålet. Kontrollera att stud s spåren inriktas med spåren i hålet. Hit tappen på plats försiktigt med släggan. Skruv en klack mutter på bulten och dra för att bringa tappen genom hålet. Skruva tappmuttem.
6

tillbaka rotorn och bromsok på plats. Montera hjulet och dra åt hjulmuttrarna med rörtång. Ta bort stödbenet och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76157.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.