Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur Klipp traktordäck

Traktordäck göra intressanta landskapselement, krukor, miniväxthus, sandlådor och fysiska hinder. Eftersom däcken är kraftigt förstärkt med ståltråd och band inne i gummit, trimma ner dem för dessa användningsområden kan vara svårt utan rätt verktyg. Korrekt säkerhet är särskilt viktig vid skärning tunga traktordäck. Saker du behöver
Vass kniv
Brukskniv
kedjeslip
såg
tigersåg och skärande blad
vit krita
Ögonskydd
Läderhandskar

Visa fler instruktioner
1

Märk platser på däcket där du kommer att göra din nedskärningar med vita däck krita.
2

Skär med mattkniv och tunga vass kniv börjar vid sidoväggarna. Sidoväggarna har ingen metall förstärkning, bara tung förstärkande nylon eller sammansatta sladdar, så att de kan skäras med en kniv eller tung brukskniv. Arbetet spetsen på kniven i snitt längs sidoväggarna. Hoppa över "bead" eller läpp på insidan av däcket då ett däck sitter i hjulfälgen. Det är en tung ståltråd begravdes i pärlan att du inte kommer att kunna skära igenom med en kniv.
3

Skär runt insidan av däcket mellan kulan och sidoväggen med den tunga kvarnen disk eller tigersåg. Arbeta långsamt ifall bladet fångster på den vassa metallbandet inne i pärlan. Skär pärlan ut som en stor båge och skilja den från sidoväggen. Använda kvarnen eller tigersåg garanterar att du inte skadar en kniv eller dra loss en remsa av kraftig stål som kan skära dina händer.
4

Klipp över slitbanan med kvarnen för att skära en " V "spår i gummit ner till de första lagren av metallband förstärkning. Detta hjälper dig att göra snitt genom stålet förstärkta banden genom att hålla gummit i slitbanan från att ta och binda skärande blad av tigersåg. Arbeta långsamt, vilket gör grunda nedskärningar vid en ängel över slitbanan. Om du klipper för lodrätt, kan bladet binda fortfarande.
5

jämna ut kanterna på den kapade i däcket med slipskivan skära bort utskjutande tråd och stålarmering mantlar som kunde fånga huden om människor borsten mot traktordäck eller sitta på en utskjutande metall slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76135.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.