Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man fixar en punktering med tätningsmedel

Det verkar aldrig vara en lämplig tid för att få en punktering . Oavsett orsaken , kan en punktering leda frustrerande förseningar eller lämna dig strandsatta om du inte är ordentligt förberedd . Fastställande din lägenhet med däck tätningsmedel är ett snabbt och enkelt sätt att få dig att flytta igen snabbt . Många kommersiella produkter finns tillgängliga som är utformade för att fixa din punktering och få dig till din slutdestination genom att helt enkelt trycka på en knapp . Saker du behöver
däck tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Skruva av locket från punktering luft- stem . Locket ska skruva av moturs .
2

Skruva injektion röret som medföljer däcktätningsmedel munstycket av kapseln . Detta kommer att fästa med en medsols rörelse .
3

Sätt injektionsmunstycket på munstycket i den tömda däckventilens stam . Anslutningen kommer att göras genom att helt enkelt trycka ned över skaftet .
4

Släpp tätningsmedlet i däcket genom att trycka på knappen på toppen av tätningsmedlet kapseln . Följ specifika instruktioner på kapseln etikett för korrekt belopp , men vanligtvis hela innehållet i kapseln rekommenderas att korrekt blåsa och täta punktering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76125.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.