Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du kontrollerar om Tread Wear på ett däck på en Jeep Grand Cherokee

En Jeep Grand Cherokee är helt enkelt lyx sport utility vehicle. Denna SUV från Jeep kommer i fyra-wheel-drive, så du måste hålla bra mönsterdjup på alla fyra däcken. Här är hur du håller din Jeep Grand Cherokee däck kör sitt bästa genom att kontrollera för korrekt mönsterdjup. Saker du behöver
Tread wear mätare
Visa fler instruktioner
1

Titta noga på sidoväggarna av däcken och hitta indikationen slitbanan slitage. Detta kan vara en symbol med en pil, eller orden stavas ut.
2

Kontrollera slitbanan på den plats som Tread Wear Indicator poäng. Det är en grundare del av slitbanan som slits tunnare än resten av däcket. När slitbanan slitageindikator slits helt igenom, är det dags att byta däcken.
3

Köp en mätare slitagevarnare om dina däck inte har en indikation slitagevarnare. Sätt det här verktyget i lund av däcket för att kontrollera slitbanan slitage minst fyra gånger över bredden på däcket. Vara säker på att du manövrera helt mätaren slitbanan slitage. Jämför den minsta behandlingen med minsta erforderliga mönsterdjup.
4

Upprepa denna process på alla fyra däck, och ta del av något ojämnt slitage eftersom detta kan tyda på problem med däck anpassning.
5

Byt däck som har mindre än 1/16 av en tum av mönsterdjup kvar på dem. För Jeep Grand Cherokee Laredo använd storlek 245/65-17 däck, Jeep Grand Cherokee Limited använder 245/65-17 däck, använder Overland 245/60-18 däck och Jeep Grand Cherokee SRT8 använder 255/45-20 om fram och 285/40-20 på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76024.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.