Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur att behålla din bil Däck

Om du vill att dina däck att pågå så länge de kan, är det viktigt att hålla dem ordentligt. Rätt däck underhåll kommer att se din däcken slits på rätt sätt och så länge som de ska. Dessutom bör du hålla dina däck så att de presterar så säkert som möjligt och din bil kan hantera vägen väl. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Air kompressor
Penny
Visa fler instruktioner
1

trycket Kolla däck med en ringtryckmätaren minst vart månaden eller oftare när det är kallt ute. I genomsnitt, däck förlorar omkring 1 psi (pound per square inch) varje månad och en psi varje gång temperaturen sjunker 10 grader C. Det är viktigt att upprätthålla rätt däcktryck.
2

Fyll upp dåligt pumpade däck deras rekommenderade psi betyg. Du kan vanligtvis hitta den rekommenderade psi för dina däck på bilens fordon informationsblad bifogas panel av förarsidans dörr eller på däcken själva. Du kan använda det offentliga kompressor på varje bensinstation för en nominell avgift.
3

Rotera däcken var 5.000 till 8.000 miles. Roterande däck säkerställer att de slits jämnt och förlänger livslängden på dina däck. När du inte rotera dina däck, riskerar du att få ett däck som slits mer påtagligt än de andra och som måste ersättas förr.
4

Inspektera mönsterdjup på dina däck för slitage regelbundet. Om du blir bekant med vad din slitbanan ser ut, kommer det att bli så mycket lättare för dig att identifiera när slitbanan är sliten. När du kan se slitbanans staplar som går över däcken, är det dags att få dina däck ersätts.
5

Kontrollera mönsterdjupet med ett öre. Håll kroppen i Lincoln på öre och sätter huvudet i slitbanan groove. Om huvudet är dolt av en del av spåret, är slitbanan inom acceptabla lagliga gränser.
6

Lyssna på din bil för oregelbundna ljud, speciellt vid hastigheter över 50 mph. Om din bil är att göra ljud i rörelse, kan det vara ett tecken på oregelbundet slitage eller andra problem med dina däck. Ha en professionell kontroll här problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76005.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.