Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Wheel Stud i en Acura Integra

Om du slutar att byta däck och finna att hjulmuttrarna är inte hårt, du behöver nya dubbar. Det är inte så svårt att byta hjulet stud på din Acura Integra. Du behöver lite kunskap om bromsarna att demontera hjulet och lite personal för att ta bort den för att göra jobbet. Saker du behöver
Jack, rörtång och jack verktyg
Blocks
ersätter stud
Vise-grepp
Open end skiftnyckel
skiftnyckeln
Dead slag hammare eller tung klubba
Extra hjulbultar och hjulmuttrar
mutterdragare (om tillgängligt) eller 1/2-tums lång hanteras enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Köp en ny stud att ersätta stud i din Acura Integra. Du behöver rätt storlek, om du inte vet det, vänta tills du tar bort bulten och ta den till Biltema med dig.
2

Lokalisera domkraft och verktyg. Instrumenten är på reservdäcket väl under en golvmatta och domkraften butts upp mellan slutet av bålen och däcket. Du måste aktivera jack fästet motsols för att ta bort den. Placera block på hjulet diagonal till den punkt som du placerar domkraften.
3

Lyft bilen och ta bort hjulet. Du måste då ta bort bromsok och skivor för skivbromsar. Om den bakre är en trumbroms, helt enkelt ta bort bromstrumman. Se om du kan ta bort bulten utan att ta bort navet. Du kan behöva ta bort navet och placera den i ett skruvstäd. Om du gör, gå till steg 5.
4

Leta efter en utskuren öppning bakom navet Linje dubben med öppningen så att du har utrymme att både ta bort och ersätta stud

5

Hit dubben med en hammare för att köra tillbaka genom navets hål. Byt ut stud med din nya. Sätt in bulten så långt du kan i hålet.
6

Dra åt bulten genom att placera två hjulbultar på framsidan och dra åt dem. Detta drar bulten genom hålet när du drar åt den. Seat det. Du kontrollerar detta i ryggen. När huvudet av tappen är i jämnhöjd med baksidan av navet, har du sitter dubben.
7

Sätt hjulmontaget igen i den ordning som du tog bort den för att byta ut stiftet på din Acura Integra. Dra åt hjulmuttrarna ned Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76028.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.