Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du köper ett reservdäck

Din bil ska komma utrustad med en egen reservdäck när du köper bilen . Ibland måste du köpa en ny reservdel om din tidigare sprungit läck , gillar du inte ha den mindre reserv - en munk - som din backup däck , eller du använde din full storlek reservdel på en annan punktering . Det fina med att köpa en full - size reservdäck är att du inte behöver byta ut den när det är installerat . Instruktioner
1

Läs bilens manual för att se vilken storlek däck att köpa . Även om det är OK om du vill köpa en munk eller en space - saver däck , de tenderar att vara dyra . Det är bäst att köpa en full - size extra eftersom du kan använda den som en vanlig däck .
2

Undersök din bils lediga område däckförvaring . Vissa bilar vars reservdelar sitta i bagageluckan har en förutbestämd mängd av utrymme på reserv . Detta är en undergång om du vill köpa en full - size reservdelar eftersom det kanske inte passar i utrymmet för en donut - sized däck .
3

Besök en däck butik eller bilmekaniker att köpa däcket. Se till att när du tar reservdäcket hem som det är helt uppblåst .
4

Installera reservdäck i bilen . Kontrollera att du har uttaget i bilen också, eftersom du vet aldrig när du kan behöva byta ett punkterat däck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76013.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.