Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter däck på en All Wheel Drive KIA Sorento

Däcken på en all-wheel-drive KIA Sorento kommer att slitas ut med tiden. Den tid det tar för slitbanan att bära ner till mönsterdjupsmarkeringar markörer kommer att variera genom däckdesign och sammansättningen av däcket föreningen. När däcken är redo att bytas ut, kan du oftast göra det själv, förutsatt att du har nya däck redan monterade för dig från en däckverkstad. Saker du behöver
Nya däck - monterad och balancedTire wrenchJack med jack standsTorque skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Bryt muttrarna löst på alla hjulen genom vrida dem 1/4 varv moturs med ett däck skiftnyckel.
2

Jack upp främre och bakre delen av fordonet och sätta Kia Sorento på pallbockar. Lokalisera frontjacket punkten. Det kommer att vara intill elementet och är en utvidgning av ramen. Palla upp på frontjacket punkten. Lokalisera de främre nypa svetsar. Dessa kommer att vara direkt underställd förare och passagerare-sidodörrar front. Placera domkraften under nypa svetsar och sänka bilen på läktaren. Hissa upp Sorento med bakre uttaget punkten ligger nära stammen. Leta upp de bakre nypa svetsar och placera pallbockar under dem. Sänk bilen på pallbockar.
3

Fortsätt att ta bort muttrarna med däck skiftnyckel.
4

Dra hjulet rakt av hjulnavet montering. Om du inte har ett nytt hjul och däck monterade och balanserade, måste du ta bort alla dina hjul off av fordonet och ta dem till en däckverkstad för att få detta gjort för dig.
5 < p> Skjut nymonterade och balanserade hjulet /däcket över hjulbultarna på hjulnavet montering. Dra åt muttrarna ner på hjulbultarna.
6

Lägre båda ändarna av Sorento till marken och vridmoment lug nötter till 100 pund-fot med en momentnyckel.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76069.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.