Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur hitta Tire Deals

Däck erbjudanden är inte svårt att komma med - du behöver bara göra lite forskning i förväg. I själva verket kan stegen nedan gäller för alla shopping utflykt där du vill få en rabatt. Däck kan vara ganska dyrt, men om du följer dessa enkla steg, kommer du att spara hundratals på ditt köp price.Here 's hur man hittar däck erbjudanden: Instruktioner
1

Det första steget till att hitta däck erbjudanden är att shoppa på nätet och göra en del efterforskningar. Hitta alla butiker nära ditt hem inom köravstånd som säljer däck. Gör en lista på 4-5 däck butiker som har de bästa priserna. Vissa platser kan även erbjuda en försäljning såsom "Tag 3 Däck och få den 4: e gratis".
2

köra till lokala däck butiker och be sina mäklare om deras nuvarande däck erbjudanden. Begär en tryckt offert för minst en 50.000 betygsatt mil däck. Berätta för dem att du vill ha en offert för deras "ut genom dörren" pris som inkluderar däck montering, balansering av däck, en solid garanti, och allt annat du vill ha med.
3

Ta din tryckt citat från den första däckverkstad och kör till nästa butik. Visa dem utskrivna citat från den tidigare butiken och begära information om sina nuvarande däck erbjudanden. Fråga om de har möjlighet att slå priset på den tidigare butiken. De flesta däck butiker är villiga att slå priset på sina lokala konkurrenter.
4

Drive till resten av butikerna i din lista och begära en offert på sina däck priser. Du kommer att ha lokala däck butiker i en budgivning krig försöker få din verksamhet. Du kommer bli förvånad över däcket erbjudanden dessa butiker är villiga att erbjuda för att få ditt företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76068.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.