Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Pax Run Flat Tire

Michelin PAX Run Flat däck är utformat för att eliminera behovet av ett reservdäck och minska riskerna för däck blowouts på motorvägen . Den största skillnaden mellan en PAX Run Punktering och ett vanligt däck är PAX är utformad så att däcket inte separerar från fälgen . Om däcket är helt tomt kan du ändå köra på den i upp till 125 miles i hastigheter upp till 55 mph . För att byta ut däcket , besöka en auktoriserad Michelin PAX Run Flat servicecenter eftersom speciell utrustning krävs för att montera däcket . Instruktioner
1

Dra över så fort som möjligt om du får en punktering när du kör . Kontrollera att du drar över i ett säkert område , väl av vägen och ringa 1-877-PAX-TIRE .
2

Tala med en Michelin PAX Run Flat representant och förklara att du behöver byta ut däcket. Representanten kommer att förse dig med adressen till närmaste auktoriserade servicecenter .
3

Kör din bil till närmaste servicecenter , så länge det är minus 125 miles away . Om närmaste återförsäljare är mer än 125 miles away , kommer Michelin att instruera dig att köra din bil på en säker plats . Den kommer sedan att skicka ett team med en komplett däcksenhet systemet inom 12 timmar för att byta däcket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76093.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.