Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

De användningsområden för kasserade däck

Många människor har letat i återvinning skrot däck. Deras återanvändning håller dem från att ta upp utrymme i deponier eller från att bli dumpad vid sidan av vägen. De kan återanvändas hela grunden, strimlad, eller bara strimlat. Vissa kommuner kommer att köpa skrot däck för återanvändning i byggprojekt. Asfalt
Ground skrot däck nu återvinns för att göra vägarna.

kasserade däck kan malas upp och används för att skapa den asfalt som används för att bana gator och vägar. täcker
Lekplats Cover
Playground framställt av återvunnen skrot däck tenderar att absorbera faller bättre.

marken upp skrot däck som används för lekplats ytmaterial. Det kan absorbera ett fall, vilket gör ytan säkrare för barn. Flera återförsäljare erbjuder nu detta material för lekplatser och skolor.
Turfgrass fyllningsmaterial
Idrottsplanerna börjar använda återvunnet skrot däck som turfgrass fylla.

Skrot däck växer i användning av atletisk och rekreation avdelningar. EPA sade att under 2001 var cirka 80 miljoner pounds av skrot däck gummi som används för turfgrass och idrottsplats fylla.
Flowerbed Mulch
Gamla däck kan användas som landskapsarkitektur verktyg.

Om gamla däck är strimlad, kan de användas som marktäckning för rabatter samt för landskapsplanering liners. Vissa människor kommer också att använda hela skrot däck som vasaller runt träd eller som blomkrukor. Addera Stödmurar

skrot däck som är staplade vertikalt ovanpå varandra kan vara används som stödmurar. De är oftast klipps tillsammans och sedan fylls med smuts. Förutom att använda kasserade däck är dessa typer av väggar typiskt kostar mindre än de som görs med traditionellt utförande material.
Järnvägsslipers

kasserade däck används för att göra nya järnvägsslipers. Dessa band har en stål center som sedan omges i 80 pounds av marken-up skrot däck och plastflaskor. Enligt Environmental Protection Agency, de är 200 procent starkare än traditionella trä band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76121.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.