Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Jämförelse av däckkvaliteten

Du bör byta dina bildäck så ofta som är nödvändigt för att hålla dem i gott skick. Däck är en viktig del av din bil, och om de inte fungerar väl, kan det finnas negativa konsekvenser. När du handlar för däck, överväga din körhastighet och vädret där du tänker köra. Du bör också jämföra däck utifrån vissa standardiserade kvalitetsmått. Slitbanans livslängd

En viktig grund för jämförelser däck är hur länge de varar. Detta är vad branschen kallar däckets slitbana liv. Regeringen ger ett mått för att mäta mönsterdjup liv, vilket är en bättre referenspunkt än en tillverkares rating för slitbanans livslängd. Det amerikanska Department of Transportation Uniform Tire Quality Grading systemanrop för tillverkarna att testa däck och ge betyg för slitbaneförslitning, dragkraft och hur mycket temperaturen de tål. Tillverkarna utföra tester på däck som bygger på regeringens riktlinjer för att komma med dessa betyg. Vad detta innebär för dig är att ett däck med en högre rating för slitbanan slitage kommer att pågå längre än ett däck med en lägre rating.
Noise

Vissa däck mönster gör mer buller. Potentialen för buller varierar mellan märken, och även inom olika mönsterdjup motiv från samma tillverkare. De flesta förare skulle överväga ett däck som ger en lägre grad av buller som ett av högre kvalitet. Vilken typ av hastighetsnivåer du kommer att köra på är en viktig faktor som påverkar bullret ett däck genererar. Om du kommer att göra det mesta av din körning inom stadens gränser, kan ljud från däcken inte vara ett problem. Men om du förväntar dig att göra en hel del körning på motorvägar, bör däckets brusfaktor utgöra en grund för ditt köpbeslut.
Kvalitet Ride

Kvaliteten på resan att däcken ger är en annan aspekt av jämförelsen för däckens kvalitet. Denna faktor är en avvägning, och medan lågprofildäck (en 50 - eller 40-serien) ser bra ut, gör de inte bra för kvaliteten på åktur i termer av hur de hanterar gupp i vägen. De är också mer benägna att exponera bilens hjul till skada än högre profil däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76105.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.