Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

De bästa Lim för att använda på en Hubcap Center

Hubcap centra har ofta varumärket av biltillverkaren på dem eller ha något annat än oattraktiva muttrarna som håller hjulet på plats. Automobile purister, eller bara människor som verkligen bryr sig om utseende på sina bilar och sina hjul, kommer ofta att försöka täcka centrum av dessa navkapslar med lock av metall. Detta kan göras på ett effektivt sätt med lim som kommer att fästa plast eller metall till mitten av navkapsel. Tvåkomponentsepoxi

Tvådelad epoxi är en typ av lim som binder metall till metall och plast till metall oerhört väl. Dock måste detta lim har dess delar blandas på rätt sätt för att det ska fungera ordentligt. Om det inte blandas korrekt, kommer limmet inte torkar på rätt sätt, kommer en otillräcklig bindning bildas och mittpunkten du har limmat ner kommer att bryta ut. Det finns ett par olika typer av tvåkomponentsepoxi. Fem minuters epoxy är för snabba obligationer av metall mot metall eller plast till metall. Men om du lägger till något till din bil, ta lite tid med det och gå med epoxi som tar en längre tid att binda, eftersom det kommer att ha mer styrka över tid.
Cold Weld Förening

Cold Weld Compound kommer med två olika komponenter som består av en epoxi och en härdare. Dessa måste blandas ordentligt för att arbeta när de blir något till mitten av en bils navkapsel. När det blandas och appliceras förblir smidig i upp till 30 minuter. Sen ska lämnas ensam i minst fyra till sex timmar, eftersom det härdar på mitten av hjulet. Om det kan vara ifred under en längre tid, ska det vara så full härdning av denna kalla svets brukar inte träda i kraft för nästan 24 timmar. JB Weld är ett pålitligt varumärke för Cold Weld Compound.
Krazy Glue

Krazy Glue är ett varumärke av otroligt starkt lim som kan hålla två bitar av metall tillsammans, som ett lock på mitten av en navkapsel. I förberedelserna ytan för denna Krazy Lim är den viktigaste. Alla metallytor skall rengöras och slipas ner så att det inte finns några rester som kan störa band som kommer att göras mellan mitten av navkapsel, limmet och omslaget du bifogar. Krazy Glue Avancerad formel är en ännu starkare typ av detta lim och kan endast tas bort med aceton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76133.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.