Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Tire Ballast definition

Däck ballast avser sätta vätskan i ett däck för att öka diffraktion och minska glidning av de bakre hjulen på en traktor , enligt OrangeTractorTalks.com . Detta gör att traktorn dra tyngre laster . Typer av Ballast

olika vätskor kan användas som däck, inklusive vatten , frostskyddsmedel , kalciumklorid , och spolarvätska . Vatten är billigt och lätt att installera , men kommer att frysa . Spolarvätska inte kommer att frysa , är billigt , men gillar dyrare frostskyddsmedel , är miljömässigt toxic.Calcium klorid inte kommer att frysa , men är frätande .
Ökad stabilitet

Förutom att öka väggreppet för däcken , gör flytande ballast traktorn stabilare eftersom ballasten lägger sig på botten av däcket . Använda flytande är mer bekväm och effektiv än att fästa metall vikter .
Andra förmåner

Ballast är lätt att lägga till däck , kräver endast en trädgårdsslang , enkel verktyg och adaptrar . Ballast ökar också den totala säkerheten för körningen. Däckslirning , slitage och kostnader i samband med däck underhåll och byte minskas , medan slitbanans livslängd förlängs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76127.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.