Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Vad Är Floater Fälgar?

Har du någonsin sett en bil som verkar sväva över marken? I verkligheten är bilen inte flytande. De bildäck fortfarande stadigt på marken. Vad gör det verkar annars är en visuell illusion skapad av floater fälgar. Dessa är skräddarsydda fälg bilagor som inte roterar med hjulet. Floater fälgar viktas och utformade för att fungera tillsammans med fälgar med större diameter som använder tunnare däck. Beskrivning

En nyare konstruktion som härrör från den ursprungliga spinner fälgen gynnas under höjden av hip-hop kulturen i USA, fälgar floater kullager använder boll som spinner fälgar, men fälgarna är viktade för att stoppa dem från att rotera med hjulet. Två synillusioner är skapade av floater fälgar. Ett, fälgar verkar stilla medan bilen rör sig och två, verkar bilen att sväva över marken.
Design

nya floater fälg, kallad "Dub Floater "uppfanns av Scott Baker, efter utformningen begreppet spinnaren fälgar. Rolls Royce använder floater fälgar på sina bilar för att få Rolls Royce logotypen alltid vara i rätt läge när bilen är i rörelse eller är parkerad. Begreppet har tillämpats på filmer också. Floater fälgar användes också på Batmobile i "Batman" film franchise.
Installation

Floater fälgar bör tätt passa över bilens hjul. Om passningen är för hårt, kan flottören fälgen skadas, om de för löst, kommer de att falla av när du kör. Den floater fälg har en metallring med en fördjupning och ett ventilskaft stämpel. Ventilskaftet på hjulet ska passa in i denna stämpel. Skjut flottören fälg över hjulet att engagera flikarna floater fälg och säkra dem på plats. Tug fälgarna att se till att dessa inte kommer att lossna när bilen är i rörelse.
Kostnad

Car anpassning kostar en massa pengar. En flottör fälg kan kosta mer än en full uppsättning av däck för en bil. På en rabatt handla online, fälgar namn märke floater börjar på $ 1025 per hjul för en 20-av-8-1/2 tums fälg. En enda 24-med-9 floater fälg kostar $ 1550. En 28-av-10 tums fälg för en SUV kostar $ 2350. Alla priser är i mars 2011.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76231.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.