Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur att bryta en pärla på ett däck

Du letar efter en enkel , smärtfri sätt att få ett däck från fälgen . Denna process , även känd som bryter vulsten på ett däck , kan åstadkommas på en mängd olika kreativa sätt. Om du inte har tillgång till ett däck - montering maskin , som den typ som används i butiker däck reparation , det finns andra , mindre ansträngande sätt att få dina däck för att komma fri från fälgen . Denna artikel kommer att förklara hur man bryter en pärla på ett däck . Saker du behöver
Breaker bar5 pund hammare
Visa fler instruktioner
Hur att bryta en pärla på ett däck
1

Lägg däcket på en fast yta . Position breaker bar mellan däck och fälg . Se till den avsmalnande kanten av breaker bar pekar mot däcket , inte fälgen.
2

Hit toppen av breaker bar med användning av en 5 pund hammare , kör den i mellan däcket och fälgen . När du kör den breaker bar in , lyssna efter ljudet av en liten pop eller utvisning av luft . När du hör detta , tryck breaker bar mot marken för att få en fullständig brytning i pärlan .
3

Skjut breaker bar ca 6 inches runt däcket , håller slutet under rIM. Använd 5 - pund hammare för att bryta vulsten på däcket. Fortsätt att flytta runt däcket tills det är helt från fälgen .
4

Vänd däck och upprepa processen på andra sidan av däcket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76060.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.