Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur att justera trycket i däck

Att upprätthålla rätt tryck i däcken på din bil är mycket viktigt. Felaktigt pumpade däck utgör en säkerhetsrisk, slits i förtid och minska bränsleeffektivitet. Det är viktigt att regelbundet kontrollera och justera trycket i dina däck. Även om du aldrig har gjort det förut, är det en enkel uppgift att göra. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Lär de rekommenderade pounds per kvadrattum (psi) rating för dina däck. Denna information är vanligtvis skriven på däcken själva eller på ett fordon informationsblad fästs på handskfacket eller förarsidans dörr panel. Du bör köra enbart på däck som ligger inom 5 psi rekommenderat tryck.
2

Hitta en källa till luft du kan använda för att blåsa dina däck. Använd en portabel kompressor eller besöka en lokal bensinstation att använda sina myntautomater kompressor.
3

bort locken på dina däck stjälkar och lägg dem på ett säkert ställe, som din ficka. Dessa saker kan rulla undan lätt om du inte hålla reda på dem.
4

Kontrollera din aktuella däcktrycket med en handhållen mätare däcktryck. För att använda den konventionella penna-typ mätare trycker mätaren på ventilspindeln av däcket. När du uppnår en bra tätning på ventilen, kommer däcktrycket blåsa ut stick kärna av mätaren så att du kan läsa psi mätning.
5

Fäst luft munstycket till däcket stammen och justera den så att den sluter tätt. När ingen luft läcker ur däcket stammen, du vet att du har en tät försegling. Börja fylla.
6

Kontrollera igen däcktrycket ofta med din ringtryckmätaren som du fyller däcket.
7

Fortsätt att fylla med korta skurar av luft tills du når det önskade däcktrycket.
8

Tryck däcket stammen med baksidan av pennan-typ ringtryckmätaren att släppa ut luft om du råkar overinflate dina däck.
9

Byt stamceller mössor, säkra dem tätt, men se till att de inte är alltför snäv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76007.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.