Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Wheel Stud i en Ford Taurus

En trasig hjulbult på din Ford Taurus ger dig en viss oro, men om de alla misslyckas medan du kör, kan hjulen flyger av. När du hittar en trasig, måste du byta hjulet stud så snart som möjligt. Du behöver lite kunskap om bromsarna, eller åtminstone ett bra minne för att sätta tillbaka hjulet ihop. Saker du behöver
Jack, rörtång och jack verktyg
Blocks
ersätter stud
Vise-grepp
Open end skiftnyckel
skiftnyckeln
Dead slag hammare eller tung klubba
Extra hjulbultar och hjulmuttrar
mutterdragare (om tillgängligt) eller 1/2-tums lång hanteras enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Köp en ny stud att man byter hjulet stud på din Taurus. Om du är osäker på storleken, vänta tills du tar bort bulten och ta den med dig.
2

Titta i bagageluckan för uttaget. Det är under reservdäcket. Stöttning Verktygen finns där också. Blockera däcken diagonala till uttaget och Palla upp Taurus sedan. Taurus vagn lagrar jack i vänster bakre beklädnaden med reservhjulet, om däcket är ett temporärt. Det är i bagageutrymmet förvaringsutrymmet i golvet om din Taurus vagn har en full storlek reservdelar.
3

Ta av hjulet. De främre bromsarna är skivan och de bakre bromsarna är antingen skiva eller trumma. För skivbromsar, ta av bromsoket och hänga med mekanik tråd eller lägg det på toppen av något, men låt inte det dinglar från bromsledningen. Avlägsna rotorn. Om bromsarna är trumbromsar i bak, ta bort trumman.
4

Kontrollera om ett område bakom navet som gör att tappen för att rensa. Använd denna plats för att ta bort bulten och sätta en ny tillbaka i stället. Känn runt ryggen. Om du inte kan hitta en, måste du ta bort navet och sätta den i ett skruvstäd.
5

Hit dubben med en hammare och kör den ut på baksidan av navet. Sätt i en ny stud i samma öppning och pressa så hårt du kan. När du har tillräckligt med trådar som visar att greppa en bult, gå vidare till nästa steg.
6

Placera en hjulbult på tappen och dra åt den. Använd en mutterdragare för att göra det gå snabbare. När det drar tappen genom navet, måste du fortsätta att lägga till fler bultar tills bultens huvud sätena platt mot baksidan av navet.
7

Avlägsna bultarna och sätta objekten tillbaka i omvänd ordning som du tog bort för att ersätta stud i din Taurus. Sätt tillbaka hjulet på fordonet och dra åt hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76041.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.