Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Återställa Car Wheels

Från våta och leriga vägar till grusvägar och sot-svärtad snö, fälgar bilens och däck brukar ta en hel del av väg övergrepp. Efter ett tag kan din bil däck ser ut som de har gått igenom en krigszon. Lyckligtvis kan de tråkig-ser fälgar ges ett nytt liv. Med vissa objekt metallrengöring och ett sandpapper, kan du ge dina fälgar den nödvändiga restaureringen de förtjänar. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
Container
Tvättmedel
Brasso metall polish
Brillo Pad
200-grit våt /torr tapet
500-grit våt /torr tapet
Rag
Blunt pry verktyg
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna bildäck med hjälp av en domkraft och däck järn. Placera domkraften under bilen, och driva upp bilen ca 3 inches från marken. Använd däck järn för att ta ut muttrarna genom att rotera dem moturs. Säkra nötterna i en behållare så att du inte förlorar dem.
2

Använd tvål, varmt vatten för att rengöra fälgarna. För inbäddade smuts och rost, tillämpa en klick Brasso på en Brillo Pad för att rengöra all smuts från fälgarna. Se till att hålla bilen fälgar våt.
3

Sand fälgarna med en 200-grit vått /torrt sandpapper för att ta bort eventuell rost eller skadade finish. Oroa dig inte om du instegsskydd hjulen lite med sandpapper. Använd 500-grit vått /torrt sandpapper att slipa området igen. Detta kommer att ge det en mer enhetlig finish.
4

Rengör däcken. Med en trasa indränkt i en rengöringsmedel, torka av däcket. Använd ett trubbigt pry verktyg för att ta bort alla stenar eller skräp mellan åsarna som utgör hjulet. Använd inga vassa instrument, du riskerar att punktera hjulet. Slang ner däcket med vatten för att avlägsna eventuella rester. Med bilen fortfarande från marken, installera däcken till bilen. Montera muttrarna med däcket järn. Sänk bilen till marken.
5

Applicera ett tunt lager av Brasso på fälgarna, och låt det förbli natten. Nästa morgon, polera fälgar använder aluminium poleringen av ditt val. Grundligt polera fälgarna med en trasa. Använd en ren trasa för att torka bort eventuella ackumulerande rester från kanterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76145.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.