Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man gör av begagnade däck

Korrekt omhändertagande av begagnade bildäck hindrar många potentiellt skadliga effekter på miljön. Av denna anledning är däck bortskaffande metoder regleras av regeringen. Det är viktigt för fordonsägare att känna till säkra och lagliga metoder för däck omhändertagande. Här är några förslag på hur man gör med begagnade däck. Instruktioner
1

Använd gamla däck i trädgården. Rengör begagnade däck med varmt tvålvatten och skölj. Plats på gården och fylla med planteringsjord. Lägg till din favorit växter eller blommor för en dekorativ accent för att öka curbvädjan. Täck däcket med matjord och plantera blommor för att skapa en vacker blomma täckt högen.
2

Skapa ett övningsområde och hinderbana för äldre barn som deltar i idrott. Ta bort eventuellt skräp från begagnade däck genom noggrant tvätta med diskmedel och skölj. Sätt 8 till 10 däck i ett öppet område på gården.
3

Bring begagnade däck till antingen ett däck återförsäljare, bensinstation eller lokal återvinningsanläggning som tar emot och måste därefter återvinna däcken. Kontrollera först att den valda platsen för närvarande emot begagnade däck.
4

Notice när eller om en kommun erbjuder ett däck amnesti. Programmet tillåter lokala medborgare att deponera ett begränsat antal begagnade däck vid ett avhopp webbplats gratis.
5

Återvinn däck och minska luftföroreningar, vatten och markföroreningar. Sälj begagnade däck för bärgning och använder för att göra nya däck. Om de begagnade däck är nedsuttna, är återvinning ett bra alternativ.
6

Gör ett träd gunga för många timmars underhållning. Välj ett träd med en stark gren och besluta om en horisontell eller vertikal svängning. Köp nylonrep speciellt framtagen för viktbärande. Rådgör med hem förbättring professionella om att fästa swing till träd. (Se Resurser.) Katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76003.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.