Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du ändrar en VW Rabbit Wheel

Byta hjulen på din Volkswagen (VW) Rabbit är nödvändig om hjulet är skadad eller om slitbanan på däcken har slitits ned. Här är några tips på hur du tar bort och installerar ett hjul på din VW Rabbit. Saker du behöver
Tire skiftnyckel
nytt hjul
Jack och pallbockar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

dra i nödbromsen . Placera däcket skiftnyckel över en av muttrarna på förarsidan framhjulet. Bryt tappmuttem löst genom att vrida moturs. Gör detta för alla muttrarna, men ta inte bort dem. Hjulet ska sitta stadigt mot hjulnavet montering, men se till att muttern kan tas bort när bilen är uppe i luften (hjulet får snurra fritt).
2

Upprepa detta process för varje hjul på fordonet. Placera domkraften under bilen och jack upp på frontjacket punkten. Du kommer att behöva vrida handtaget på din hydraulisk domkraft till höger eller engagera låsmekanismen. Sedan, pumpa handtaget upp och ner för att lyfta bilen från marken.
3

Placera domkraften under nypa svetsar på bilen ligger på vardera sidan av fordonet. De är placerade under de dörrarna i fordonet. Sänk bilen på pallbockar och kontrollera att bilen är stabil. För att göra detta, tryck försiktigt på fordonet framifrån och sidorna för att se till att fordonet inte flyttas eller flyttar på pallbockar.
4

Hissa upp bilen med bakre uttaget punkt och plats mer pallbockar under bakre nypa svetsar. Återigen, sänk bilen på pallbockar och kontrollera stabiliteten. Ta bort alla hjulen.
5

Installera din nya kanin hjul. Dra åt muttrarna på hjulen. Installationen är den omvända för flytt. Dra åt muttrarna, men inte fullt vridmoment hjulen ner. Kontrollera att hjulet inte vingla och kommer inte att lossna genom att ta tag i hjulet och skaka den fram och tillbaka (mot och bort från dig).
6

Sänk bilen till marken. Sedan placera momentnyckeln över muttrarna. Dra åt muttrarna med 100 ft lbs. Dra åt muttrarna i ett korsvis mönster. Till exempel, dra åt en mutter och dra sedan åt muttern över från den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76067.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.