Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Wheel Stud i en Chevy Corvette

Någon som har en söt maskin som en veterinär, vet varje tum av sitt fordon. När du märker en trasig stud, vill du byta ut stiftet på din Corvette så snart som möjligt för att undvika ytterligare skador. Om du har en liten mekanisk förmåga, rätt verktyg och lite kraft i armar och händer, kan du göra jobbet. Saker du behöver
Jack, rörtång och jack verktyg
Blocks
ersätter stud
Vise-grepp
Open end skiftnyckel
skiftnyckeln
Dead slag hammare eller tung klubba
Extra hjulbultar och hjulmuttrar
mutterdragare (om tillgängligt) eller 1/2-tums lång hanteras enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Köp en nya stud. Om du är osäker på vilken storlek du behöver för din Corvette, vänta tills du tar bort bulten och ta den med dig.
2

Använd pallbockar att höja din Corvette. De nyare modellerna inte ens komma med domkrafter. Använd pallbockar att hålla veterinären. Varje modell och ägare har sin egen speciella teknik för att höja Corvette.
3

bort hjulet när bilen är uppallad. I de nyare modellerna, har du både främre och bakre skivbromsar. Ta bort bromsok och häng den mekanik tråd så det finns ingen press på linjen. Markera rotorn att matcha dubbar och ta bort den. På de äldre modellerna, ta bort trumman.
4

Hitta en öppning som medger enkel borttagning av tappen från baksidan. Om du inte kan hitta en, då måste man ta av navet och sätta den i ett skruvstäd.
5

Smack dubben med en hammare och skjut ut på baksidan av navet. Ersätt tappen med en ny. Det tar en hel del ansträngning för att få tillräckligt många trådar genom hålet för att sätta på en hjulbult. Det är lättare om du sätter den nya stud i frysen i flera timmar.
6

Dra ner hjulbult med en mutterdragare om du har en. Detta drar tappen genom navet. Lägg till fler skruvar som behövs tills huvudet på bulten vilar mot baksidan av navet.
7

Ta bort skruvarna och sätta tillbaka delarna på att du tog bort att man byter hjulet stud på din Corvette. Sätt dit hjulet och dra åt hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76027.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.