Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du köper Auto Däck Online

Om du har ersatt din auto däck nyligen, vet du hur dyrt och tidskrävande det kan vara. Många bilar och däck butiker inte har däcken du behöver i lager, och även när de gör, kan de vara ganska dyra. Du kan undvika en del av detta krångel och kostnader genom att beställa dina nya däck på nätet i bekvämligheten av ditt hem. Du kan sedan föra däcken till en butik för att få dem installerade. Saker du behöver
fordonsdator Information hotell med Internetanslutning
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Gå till en online-däck butik. Helst besöka mer än en så att du kan jämföra priser. Några alternativ är TireRack.com, MichelinMan.com, DiscountTireDirect.com och även WalMart.com.
2

Väl i webbutik kan du hitta däck efter fordonstyp. Du kommer att välja din bil s år och göra.
3

Däckalternativen för din bil kommer att visas. Några av de webbplatser kommer att berätta vilka alternativ kommer på fordonet från fabrik. Kontrollera din auto manual eller din nuvarande däck för att dubbelkolla storleken.
4

Välj däcken du vill ha från ett av alternativen. Om du dessutom vill ha en skyddsplan, kommer du lägga upp den på denna punkt.
5

Enter kassan, där du kommer att bli tillfrågad om din faktureringsadress, leveransadress och kreditkortsnummer. Dina nya däck kommer att levereras till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76071.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.