Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Fastrax Alignment Verktyg

Specialty Products Co är ett internationellt företag som är specialiserat på verktyg för att förbättra prestanda för fordon. Det grundades 1972 och är beläget i Boulder, Colorado. FASTRAX, ett Specialty Products Co varumärke, tillhandahåller verktyg som hjälper dig justera dina hjul. Det är viktigt att korrekt rikta dina hjul så att du får tillräcklig dragkraft vid körning. Alla dessa verktyg är utformade för branschfolk. 13 tum till 18 tum

FASTRAX Camber /Caster Gauge är ett justerbart verktyg för att arbeta med alla typer av underlag, inklusive ett garage golv som inte är helt platt. Detta verktyg glider över däcket med basen glider under själva hjulet, och det hjälper dig att avgöra om hjulet är i linje. Det kan berätta om eller inte hjulet har en negativ aktiv mager eller en positiv utåt mager. En mätare sticker ut på framsidan av enheten, och målet är att få det att nollställa så att du inte har en positiv eller negativ magert. Denna FASTRAX Camber /Caster mätare är avsedd för 13-tums och 18-tums däck.
17 tum till 22 tum

FASTRAX Camber /Caster mätare kan du align 17-tum till 22-tums däck, och fungerar ungefär som 13-tum till 18-tums däck verktyg. Det gör att du kan se plus eller minus 4-graders vinkel på hjul och cambers. Det finns två typer av camber vinklar. När toppen av däcket sticker ut längre än botten av hjulet, detta är känt som positiv camber. Negativ camber är när botten av hjulet sticker ut längre än den övre. Caster vinkel är när vinkeln är inte korrekt från bilens fjädring vertikala axel. Detta verktyg hjälper dig att hantera både camber och caster vinklar.
Toe Adapter

Du kan också köpa en tå adapter för båda mätarna, och detta enhet kan du ställa hjulet tå. En tå mätning avgör skillnaden mellan fram-och baksidan av ett däck, och en felaktig tå anpassning kommer att orsaka dina däck för att bära snabbare än vanligt. Denna enhet ansluts till mätarna och ger dig en mätpunkt. Den tån är tillverkad av anodiserad aluminium, och kitet levereras med förstärkning block och två armar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76126.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.