Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Wheel Stud i en Chevy Impala

När du märker att hjulmuttrarna på dina däck inte hålla tätt, men är löst varje gång du kontrollerar dem, du behöver en ny pinnbult och mutter. Du kan byta hjulet stud i din Chevy Impala om du har rätt utrustning, lite kunskap om din bil och starka händer. Saker du behöver
Jack, rörtång och jack verktyg
Blocks
ersätter stud
Vise-grepp
Open end skiftnyckel
skiftnyckeln
Dead slag hammare eller tung klubba
Extra hjulbultar och hjulmuttrar
mutterdragare (om tillgängligt) eller 1/2-tums lång hanteras enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Köp en nya stud. Du behöver samma storlek stud när du byter hjulet stud på din Chevy Impala. Det finns ett alternativ, kortare stud gjord av GM som du kan använda för att göra införandet lättare.
2

Kolla i bagageutrymmet under reservdäcket för domkraft och stöttning verktyg. Du måste se till att du blockera hjulen när du jack upp bilen.
3

Höj Impala på domkraften och ta bort hjulet. Ta bort bromsok men lämna bromsledningen på det. Använd en tråd för att hålla den och inte låta den hänga från bromsledningen. Avlägsna rotorn. De bakre bromsarna är antingen skiva eller trumma. Om du har trumbromsar, ta bort trumman.
4

Feel bakom navet för att se om det finns en plats där det finns tillräckligt utrymme för att ta bort bulten och linjen dubben upp med utrymme. Om det inte finns plats, måste du antingen ta bort navet och använda ett skruvstäd för att ta bort bulten, eller såga av bulten och ersätta den med en kortare.
5

Smack dubben med en hammare att köra ut på baksidan. Om du sågade bort det, kan du behöva sätta en stång på tappen och smacka stången. Dra bulten på baksidan och tryck in en ny.
6

Använd hjulbultarna dra åt bulten. Lägg dem på tappen med vinkeln utåt. När du drar upp dem, drar de dubben genom hålet. Kontrollera ryggen och sluta när du ser huvudet plant mot navet. Använd en mutterdragare om du har något att göra jobbet lättare
7

Demontera bultarna som du sätter på när du bytte hjulet stud på Impala. Sätt aggregatet igen i omvänd ordning och dra ner hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76029.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.