Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter däck i Pairs

Hantering, balans och det låsningsfria bromssystemet på din bil kan alla påverkas av den typ av däck som är installerade på sina hjul. Av denna anledning är det bäst att ersätta däck i par snarare än individuellt. När en främre eller bakre däck behöver bytas ut, bör du också byta sin alternativa sidan däcket för att ge stabilitet och lätthanterlighet när du kör din bil. Det finns överväganden du måste göra och steg du måste följa när du byter däck i par. Instruktioner
1

bort de bakre däcken från bilen, oavsett om det är en främre eller bakre däck som du behöver byta. Du bör alltid sätta ersättningsdäcken på baksidan för att ge bakhjulen mest stabilitet möjligt.
2

bort båda framdäcken från fordonet om något behöver bytas, eller om man tittar på slitbanan slitage på däcken och bestämma att de bakre däcken är i bättre skick än framdäcken. Lämna framdäcken på plats om du bestämmer att de har mer slitbanan och jämnt slitage än de bakre däcken.
3

Montera de bakre däcken du tog bort i stället för framdäcken du bort.
4

Mount två byte däck som både är den samma märke, typ (all-säsong eller vinter), konstruktion (bias-ply eller radial) och storleken på de däck som redan finns på bilen . Blanda inte däck av olika typ eller konstruktion på samma fordon under några omständigheter, eftersom det kan orsaka problem med bilens hantering. Du kan blanda märken av däck, om nödvändigt, så länge som de är samma typ och konstruktion. Storleken på däck du sätter på din bil ska matcha bilens tillverkarens rekommendationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76090.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.