Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du ändrar ett motorcykeldäck

Det är svårare att ändra ett motorcykeldäck för första gången än vad det är att ändra ett bildäck för första gången, men det betyder inte att det inte kan göras. För att bli framgångsrik, se till att du har rätt verktyg och tar sig tid att följa instruktioner. Saker du behöver
Flera däck strykjärn
ventilkärnan Tool Review Bead breaker
Tryckluft
Silicone spray-on smörjning
Rim beskyddare
Breezer däck Tool Review
Visa mer instruktioner Review bort det gamla däcket
1

Samla de verktyg du behöver för att ändra din motorcykel däck. Utan rätt verktyg, är det här jobbet nästa omöjligt. Du kan oftast få de verktyg du behöver på en motorcykel butik eller auto leverans butik.
2

Töm gamla däcket helt hjälp ventilkärnan. Håll i verktyget tätt eftersom luften kommer ut starkt.
3

Markera kanten med en penna för att visa vilken riktning hjulet roterar.
4

Bryt pärlan bort från kanten med pärlan breaker verktyget. Detta kan antingen vara lätt eller kräver mycket manuell kraft. Du bör höra ett pop när kulan är bruten.
5

Vänd på däcket över och bryta pärla på den andra sidan.
6

Spraya silikonfett på både sidor av däcksidorna.
7

Infoga däck strykjärn under däcket och fälgen för att bända av däcket från fälgen. Du kommer att behöva använda flera däck strykjärn strategiskt placerade runt däcket.
8

bort den andra sidan av däcket från fälgen. Om däcket har tillräcklig smörjning, kanske du kan skjuta däcket av utan bända. Viss hävstångseffekt kan vara nödvändig.
Installera nya däcket
9

Smörj sidoväggar nya däck.
10

Match upp rotation märket du gjorde på fälgen med en på det nya däcket. Se till att du sätter däcket på i rätt riktning.
11

Sätt det nya däcket på fälgen ordentligt. Du måste finess det att få kanten ner över läppen på fälgen, och du kan behöva använda ett däck järn för att avsluta jobbet. Väl på, rada upp ventilskaftet där den hör hemma.
12

Använd kompressor för att lägga till en liten mängd luft i däcket.
13

Infoga däcket Drop in fälgen noga hjälp Breezer däcket. För att göra detta måste du hålla rotera däcket och arbetet på motsatta sidor fram och tillbaka. Det tar en hel del tålamod och tid.
14

Pumpa upp däcket till rekommenderat psi till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76006.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.