Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

MOT däckslitage Rules

I Storbritannien, är däckslitage regler administreras av ministeriet för transport, eller MOT. Förstå att köra omkring på dåliga däck är en säkerhetsrisk, sätter MOT normer för acceptabla gränsvärdena för däck. Varje gång en bil inspekteras för licensiering, kör MOT en inspektion, som omfattar däck. Om dina däck är inte i överensstämmelse, kommer du att få en bättre uppsättning däck innan bilen anses trafiksäkra. Thread Bär

MOT inspekterar däcken (stavas "däck" i Förenade kungariket) för tråd slitage på däcken med hjälp av en gauge.The trådar måste vara minst 1,6 millimeter djupt. Detta måste vara ett kontinuerligt band runt däcket. Om däcket har en platt plats med gänga djup mindre än 1,6 millimeter, missade däcket. Vidare måste den acceptabla gängdjupet vara minst 3/4 inuti däcket, och den yttre omkretsen samt. Med andra ord, kan däcket inte ha en sida eller annan skallig, vilket tyder på hjul ur läge.
Allmäntillstånd

däcket inte kan ha biverkningar utbuktningar, och inte heller kan de har några nedskärningar eller svår skrapar längs sidorna. Villkoret för ventilspindlar kontrolleras, för någon skära eller skrapa. I ett nötskal, är den totala integriteten för däcket inspekteras.
Car Smuts

Eftermarknad däck får gnugga på bilens inre fendrar. Den MOT inspektör ser för detta. Hon ser tecken på att skrapa på däcket, och avgör om däcket är acceptabelt att använda på bilen. Hon tittar på däckets storlek, och om eventuella problem med störningar är närvarande med de inre fendrar. Om problemen är närvarande, kan bilen inte licensieras tills problemet är åtgärdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76141.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.